Branded (Fall of Angels #1) af Keary Taylor

Branded (Fall of Angels #1) af Keary Taylor. Udgivet fra K&T Publishing i 2012, først udgivet i 2010.
Jeg glædede mig til at læse Branded. Idéen om, at engle ikke var de ultimative gode karakterer tiltalte mig ret meget, jeg så virkelig frem til denne nye vinkel på engle-tematikken. Men Branded var langt fra hvad jeg havde håbet på.
Vi kan starte med det, jeg godt kunne lide. Det er nemlig setuppet. Idéen om at englene ikke blot ikke er gode, de er faktisk grunden til hovedpersonens problemer, var det, der først fik mig til at klikke bogen hjem. Det lød virkelig spændende. Men historien levede slet ikke op til dens potentiale.
Karakterene er mit største problem med denne her bog. De to mænd er så urealitisk perfekte, at det tydeligt skinner igennem at de er den totale “Mr Right”. Problemet er bare, at det overhovedet ikke virker realistisk at den ene både ser godt ud, er hamrende rig men arbejder aldrig, en god kok, har virkelig god humor, sød og forstående ud over alle grænser, single, en fantastisk kysser, har ingen problemer med, at Jessica (hovedpersonen) bruger meget tid sammen med andre flotte mænd, og mest af alt er han villig til at give sit eget liv for Jessica efter kun at have kendt hende i et par måneder (hvis det endda var så længe). Helt ærligt, den mand har ingen fejl overhovedet.
Det har Jessica tilsyneladende heller ikke. På trods af at hun aldrig sover og derfor ser herrens ud, og det nævnes igen og igen igennem hele bogen, og på trods af at hun intet gør for det, er de to overdrevent perfekte mænd alligevel fuldstændig væk i hende. Denne ret så urealistiske romantiske del af historien var ved at drive mig til vanvid, da jeg læste bogen.
Måske er det derfor, jeg har ventet så længe med at anmelde den her på bloggen. Jeg har virkelig forsøgt at finde noget positivt, jeg kunne sige om denne her bog, for ellers ville det blive meget negativt. Men det, jeg synes var okay, var historiens opbygning. Selve plottet var meget udforudsigeligt og hvis jeg havde været den mindste smule interesseret i, hvad der skete med karaktererne, ville jeg nok have siddet og gættet lige til det sidste. Selve slutningen var meget hurtig og også for hurtig, hvilket er rigtig ærgeligt. Historien havde rigtig meget potentiale, men udførelsen levede slet ikke op til dette potentiale.
Har I læse Branded?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.