Sendt til tælling (Game On #1) af Kristen Callihan

Sendt til tælling (Game On #1) af Kristen Callihan. Udgivet af Flamingo i 2017, oprindeligt udgivet i 2014 med titlen The Hook Up. Læst på dansk, originalsproget er amerikansk.
Reklame. Gave/anmeldereksemplar tilsendt fra Flamingo.
 
Til dig, der heller ikke kan få nok af Off Campus-serien: Bered dig på Game On-serien. Sendt til tælling er sexet college-romance, når det er bedst, og den første fritstående bog i Game on-serien.
Et one night stand mellem stjerne-quarterbacken Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna skulle egentlig ikke være mere end det. I hvert fald ikke fra Annas side.
Men Drew har andre planer. Han er en berømthed på campus og er vant til at kunne charmere alt og alle. Anna har derimod ikke det store behov for at få en plads i spotlightet ved siden af hans side, og Drew har derfor sin sværeste kamp foran sig – kampen om at overbevise Anna om, at det de har sammen, er mere end bare sex!
 
 
Det sker ikke særlig tit, at jeg stoler på hele “til fans af “—“” strategien, måske fordi jeg ikke synes, at det altid er sandt. Men med Sendt til tælling kan jeg godt forstå, at den bliver sammenlignet med Elle Kennedys Off-Campus serie. Og som stor fan af de sjove og sexede bøger, hun skriver, er jeg absolut fan af at få mere i samme stil. Måske lidt for meget samme stil, men eftersom jeg var advaret på forhånd af bagsideteksten, og det faktum at hele set-up’et er meget ens, så er det ikke noget, jeg virkelig vil klandre bogen for. Den var god i sig selv, og selv om hovedpersonen Drew Baylor flygtigt nævnes i en af Kennedys bøger, så er det hverken sådan, at de hænger sammen eller at man skal have læst Off-Campus først. Og det er sidste gang, jeg nævner de andre bøger.
 
I denne her bog er der fokus på footballspillere og hvis man ikke allerede ved det, så er det faktisk en af de eneste sportsgrene, jeg oprigtigt har en interesse i og gider sidde at se. Så jeg glædede mig til at se, hvad det ville indebære. Og lad mig bare starte med at sige, at jeg er vild med det. Jeg elsker sporten, men jeg ville have det lige som Anna og hade at se en, jeg elsker, blive ramt på den måde, som Drew gør. I det hele taget bliver jeg nødt til at rose Kristen Callihan for det, hun gør med deres forhold. Det er sjovt og varmt, men ikke uden problemer – og jeg siger det med vilje i flertal, for det der gør, at det føles så ægte, er, at de ikke kun har en ting, de skal komme igennem og så er alting godt. Der sker noget nyt, noget uforudsigeligt og det bliver de nødt til at reagere på, præcis som man bliver det i virkeligheden. Jeg nød virkelig meget at læse om Drew og Anna, fordi de føltes så ægte og jeg kunne både sætte mig ind i Drews følelser for Anna, han ønsker ikke andet end at være sammen med hende for alvor, men samtidig forsøger han at respektere hendes ønske om det modsatte. Men jeg forstår Annas frygt, selv om den ikke er håndgribelig. De gør hinanden bedre. Og udover at handle om deres forhold, tager Kristen Callihan også fat i nogle af de ting, der ligger en meget på sinde, når man er ved at være færdig på universitetet og skal finde ud af, hvad man egentlig vil – og snart. Det er noget, jeg kender fra mig selv og måske derfor.

Jeg er faktisk ret imponeret over mig selv, for jeg klarede at læse denne her bog, med nogle ellers ret eksplicitte beskrivelser, i toget. Det er gjort på en måde, så jeg rødmer lidt over at læse det, men uden at jeg følte, at det blev for meget eller for langt ude. Sendt til tælling kan absolut anbefales, til fans af romance eller NA litteratur og til dem, der gerne vil ind i genren. For mig er det en øjeblikkelig yndlingsbog, der ganske enkelt gjorde mig glad at læse, fordi den føles så ægte, og jeg glæder mig til flere skønne bøger fra Kristen Callihans hånd.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.