Calendar Girl 3 (Calendar Girl #7-9) af Audrey Carlan

Calendar Girl 3 (Calendar Girl #7-9) af Audrey Carlan. Oversat af Lars Bøgeholt Pedersen. Udgivet af LOVEBOOKS i 2016, først udgivet i 2016. Læst på dansk, originalsproget er amerikansk. 445 sider.
Læs mine anmeldelser af de første bøger i serien her: Calendar Girl 1 og Calendar Girl 2.
I JULI rejser Mia til det solrige Miami, Florida for at medvirke i en berømt musikers nye musikvideo, i AUGUST går turen til Dallas, Texas, hvor hun er hyret til at spille en stenrig oliemagnats forsvundne arving, og i SEPTEMBER rejser hun tilbage til hjembyen Las Vegas, hvor en endnu større udfordring venter …

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, som alle er opkaldt efter årets måneder. Denne bog samler JULI, AUGUST og SEPTEMBER.

Når det kommer til Calendar Girl, havde jeg det lidt svært med den måde, som bog to sluttede på, eller rettere sagt, plottet i Juni måned. Der skete nogle ting som egentlig passer rigtig godt ind i historien og bestemt ikke er ekslusive til Mia, men dels var det meget uventet og dels var jeg ikke særlig glad for håndteringen af det. Skønt det også er realistisk nok. Derfor var jeg meget spændt på, hvordan denne næste bog ville være og måske er det også derfor, at jeg har valgt at udskyde det lidt at læse den. For jeg er ikke helt tilfreds.

Jeg er vild med hvordan Junis hændelser stadig påvirker Mia og får en stor betydning for hendes karakter og personlighed, det er forvirrende og skræmmende og selv om hun prøver, er det svært at forstå. Men jeg blev ret skuffet over at det hele nærmest forsvinder så snart Wes dukker op. Det er dumt og urealistisk, for traumer forsvinder ikke bare på magisk vis i armene på den rigtige gut. Det kræver tid og arbejde og jeg så ingen af delene i Mias videre historie efter det punkt. Det var som om det blev glemt i takt med at andre problemer opstod. Der sker noget med Mias far og k bedste familie-først stil smider hun alt hvad hun har i hænderne for at være ved hans side. Samtidig er hendes nyeste klient mere end en fremmed og der bliver rusket godt op i gamle familiehemmeligheder og afsløret ting, som bogstavligt talt vender op og ned på Mias og hendes søsters tilværelse. Det var for mig at se meget let at regne ud hvad der ville ske, og selv om det måske kunne læses som et plotdevice til at gøre hende og Wes mere ligestillet økonomisk (hvilket er Mias største anke og forbehold i deres forhold det meste af historien) så var jeg personligt vild med det. Måske fordi de nye karakterer virker så søde. Men man er blevet snydt før.

Også Wes kommer i problemer og bedst som jeg troede at det ville betyde at bogen endte med en kæmpe cliffhanger, kom der lidt lys over sagen. Mit bedste ord til at beskrive denne her bog er “dramatisk”, måske endda med stort D. Der sker ufatteligt meget, det er store og livsforandrende hændelser og der bliver overhovedet ikke tid eller lyst til ret meget hed sex. Af en erotic romance virker det måske underligt, men det visee også at historien kan fungere uden gentagne, formålsløse, overdrevne sexscener. Jeg kunne godt lide bogen, men viser sider af den irriterede mig grænseløst og påvirkede min endelige læsning. Jeg håber at Audrey Carlan ved hvad hun gør og at historien ender godt.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor rigtigt, det hun har skrevet i bog 3 her er. Til signeringer til BogForum for snart 2 år siden fik jeg fortalt at hun skriver forskellige ting i de fire bøger som passer til handlingen. Denne her er spot on!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.