Dark Magic | FairyLoot Unboxing #6

To FairyLoot unboxings på én måned? Min april boks kom helt vildt hurtigt, da først vi kom efter påskedagene. Og jeg har glædet mig så meget til det her tema. “Dark Magic” er ret fascinerende og jeg havde en ret god idé om, hvilken bog der var med. Desuden havde de afsløret af der var ting inspireret af både Nevernight af Jay Kristoff, Harry Potter af J. K. Rowling og A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab. Så alt i alt kan jeg godt sige, at det var en boks, jeg har glædet mig rigtig meget til.

Det øverste i boksen var denne æske. I den var dette enormt nuttede teæg, formet som en sort kat. Det er inspireret af Nevernight og forestiller The Shadow Cat, Mister Kindly. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om den er ‘for’ nuttet, men helt ærligt, jeg er vild med den. Den er lavet sådan at den kan hænge på ens krus med poterne på kanten og hovedet stikkende op. Den har en fin størrelse til en enkelt kop te, og er lavet af noget gummi-agtigt, så den er meget blød i det og nem at samle og skille ad. Og så har jeg på fornemmelsen at den er noget lettere at rengøre end det teæg, jeg har fået i en tidligere boks – det er formet som et sværd og den læse te er nærmest ikke til at få ud af spidsen. Det problem tror jeg ikke, at jeg får her. Teægget er lavet af FairyLoot.

Det næste jeg fandt var denne pin, der er inspireret af bogen fra februars boks, A Curse so Dark and Lonely af Brigid Kemmerer. Jeg har ikke læst den endnu, så jeg har egenlig ikke nogen holdning til den her. Den er super flot lavet og jeg har hængt den på mit pin flag sammen med alle de andre, men jeg håber, at det er en bog, jeg ender med at kunne lide, ellers er det lidt trist. Designet er lavet af Literary Emporium, som jeg faktisk følger på Instagram for jeg nyder deres flotte pin designs og ville ønske, jeg havde råd til at købe en stor del af dem

Boksens Harry Potter-inspirerede goodie er denne her kreative sæbe. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at pakke den ud af posen og kunne i stedet for godt bare finde på at sætte den på min bogreol sammen med Harry Potter bøgerne. Den er nemlig utrolig fin, formet som en “klump” eller hvad man skal kalde det, i en flot rød farve og med lidt glimmer i, som jeg ikke ved om man kan se på billedet. Det er meget anderledes end det, jeg havde forventet når det kommer til Harry Potter-inspirerede ting og derfor kan jeg virkelig godt lide den. Desuden kommer den med en ingrediensliste bag på skiltet, så man kan se om der er noget i den, man ikke kan tåle, hvilket jeg synes er en nødvendighed med sådan nogle ting, men ikke altid er der. Sæben er lavet af Pretty Suds.

Det næste jeg fandt er denne her A5 notesbog med blanke sider. Forsiden er meget glimmer-lignende og med folie, så den var svær at få et ordentligt billede af, og faktisk synes jeg også det gjorde det svært at læse hvad der står. Citatet er fra Children og Blood and Bone af Tomi Adeyemi, som jeg ikke har læst og ikke har nogen interesse i at læse. Designet er lavet af Stella Bookish Art og er bestemt flot, men jeg tror ikke jeg nogensinde får brugt notesbogen.

Det næste er det book sleeve, eller bogpose om man vil, som FairyLoot allerede havde afsløret ville være i boksen. De har opgraderet deres materialer for bogposerne en del siden jeg sidst fik et i en boks, og det kan mærkes. Jeg. Elsker. Det. Posen er lækkert blød og ret storts, jeg tror måske det er et af de største, jeg ejer, med undtagelse af et par af dem jeg selv har syet. Designet er inspireret af V. E. Schwabs A Darker Shade of Magic, så på den ene side er der en karakter tegning af Lila og Kell, de to hovedpersoner i serien. Den anden side bærer et mere kort eller kompaslignende design, som viser de fire parallelle London’er: Red London, White London, Grey London og Black London. Personligt er det den side, jeg er mest fan af, for jeg er ikke særligt meget til karaktertegninger. Begge sider er designet af Monolimeart.

Under det var endnu en ret stor ting, nemlig denne mulepose, som er inspirerede af Leigh Bardugos Grisha trilogi. Citatet på den ene side er tegnet af KDP Letters, og jeg mener at det er The Darkling, der siger det i en af bøgerne. Jeg kan ikke rigtig se, hvorfor man har valgt det citat, da det ikke ligefrem er noget positivt eller noget der er værd at leve efter, men selve designet er flot. På den anden side har vi så, hvem jeg formoder må være The Darkling i en meget anderledes end jeg forestillede mig, da jeg læste bogen. Desværre er det ikke nævnt på indholdskortet, så jeg ved det ikke med sikkerhed. Dette design er tegnet af Morgana0Anagrom, hvis stil jeg efterhånden er ved at genkende. Jeg har ind til videre lavet alle mine tidligere muleoser fra FairyLoot om til pudebetræk (ved at sy en lynlås i), men jeg er i tvivl om jeg vil det med den her. Jeg kan virkelig godt lide Grisha-trilogien, men jeg har ikke ret meget lyst til at have hverken the Darkling eller citatet på en pude og vise frem.

Vi bliver lidt i Grisha-universet endnu, for der er igen to af deres tarotkort med i boksen. Det er stadig Six of Crows af Leigh Bardugo og denne gang er det Nina (The Lovers) og Matthias (The Tower) og jeg synes det er nogle af de flotteste, vi har fået ind til videre. Da sidste måned var Jasper og Wylan, må næste måned derfor være Kaz og Inej, som på mange måder er fan-favoritter (og mine), så jeg glæder mig. Disse er designet af Artbyemmilinne, som faktisk har designet de 10 kort, der har været indtil nu. FairyLoot har også forklaret, at hver kunstner “får” to fandomme, så efter næste måneds sidste to Six of Cros-kort kommer der både en ny fandom og en ny kunstner. Jeg glæder mig til at se, hvad begge dele bliver.

Og så er der selvfølgelig månedens bog. Det er Nocturna af Maya Montayne, og dette er FairyLoots eksklusive udgave med farvede sider. Den normale udgave er en meget klar rød, hvor denne her er blå og i det medfølgende FairyScoop fortæller de, at begge farver relaterer til magisystemet i bogen, hvor magi og farver hænger sammen. Jeg har kigget på denne her bog i et stykke tid og været lige så fascineret af forsiden som af beskrivelsen. Det her mosaiklignende cover er noget af det flotteste, jeg længe har set og så unikt, at de virkelig fanger ens blik.

Om bogen:

To Finn Voy, magic is two things: a knife to hold under the chin of anyone who crosses her…and a disguise she shrugs on as easily as others pull on cloaks.
As a talented faceshifter, it’s been years since Finn has seen her own face, and that’s exactly how she likes it. But when Finn gets caught by a powerful mobster, she’s forced into an impossible mission: steal a legendary treasure from Castallan’s royal palace or be stripped of her magic forever.
After the murder of his older brother, Prince Alfehr is first in line for the Castallan throne. But Alfie can’t help but feel that he will never live up to his brother’s legacy. Riddled with grief, Alfie is obsessed with finding a way to bring his brother back, even if it means dabbling in forbidden magic.
But when Finn and Alfie’s fates collide, they accidentally unlock a terrible, ancient power—which, if not contained, will devour the world. And with Castallan’s fate in their hands, Alfie and Finn must race to vanquish what they have unleashed, even if it means facing the deepest darkness in their pasts.

Det er alt, der er i boksen for denne her gang. Jeg må sige, at jeg er virkelig godt tilfreds. De fleste af tingene er brugbare, og kvaliteten er ligeledes god. Jeg er helt vild med bogposen og selv om jeg efterhånden har en del, kan jeg se mig selv bruge den her meget og det er bestemt ikke for mange. Jeg knuselsker Mister Kindly teægget, og sæben er virkelig flot selv bare som pynt på ens boreol. Og månedens bog er en, jeg har set på flere gange, og da den først udkommer den 7. maj, er det bestemt ikke dårligt at have den allerede nu. Det her har helt sikkert været en af FairyLoots stærkere bokse.

Hvilken ting er din favorit?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.