Dirty Rowdy Thing (Wild Seasons #2) af Christina Lauren

Dirty Rowdy Thing (Wild Seasons #2) af Christina Lauren. Oversat af Emilie Sonne Harrild Gaardboe. Udgivet af Pretty Ink i 2018, først udgivet i 2014 med samme titel. Læst på dansk, originalsproget er amerikansk engelsk. 320 sider.

Læs min anmeldelse af den første bog i serien her: Sweet Filthy Boy.

En dimittend med en veludviklet selvkontrol. En ustyrlig canadier, som ved, hvad han vil have – og tager det. Et spontant bryllup i Las Vegas, et skæbnesvangert gensyn i San Diego. Harlow Vega og Finn Roberrts er hovedpersoner i Christina Laurens nye romantiske bind i Wild Season-serien. Harlow overlader normalt intet til tilfældighederne. Det eneste spontane, hun nogen sinde har kastet sig ud i, var lynbrylluppet i Vegas med den uimodståelige canadiske Finn, der gav hende en vild og uforglemmelig bryllupsnat. Ægteskabet varede blot i tolv timer, og Harlow havde egentlig droppet ham, men da en krise truer hendes familie, og Finn pludselig dukker op, kaster hun sig i armene på ham. Finn ved, at i sengen kan det være godt for stærke kvinder som Harlow at slippe kontrollen, og selv om han sit eget at tænke på, giver han Harlow, hvad hun har brug for. For hvem siger nej tak til fantastisk, men uforpligtende sex? Forbløffet opdager Finn, at han vil meget mere med Harlow.

Dirty Rowdy Thing er nok en af mine yndlings New Adult-bøger, jeg virkelig længe har læst. For mig var min læseoplevelse på højde med da jeg først opdagede Elle Kennedys Off-Campus serie, og selv om denne her anmeldelse ikke skal være en sammenligning mellem de to, så er det altså et stort kompliment fra min side.

Bogen er virkelig godt oversat, jeg føler nogle gange at især erotic romance kan gå hen og blive kunstigt og føles opstillet fordi der er nogle ting der bare fungerer på engelsk og slet ikke gør på dansk. Men i Dirty Rowdy Thing flød sproget og jeg snublede ikke over mystiske formuleringer. Christina Lauren har skrevet en historie, der hele tiden smider udfordringer efter sine karakterer, men uden at det bliver overdramatisk og irriterende at læse. Det er ægte problemstillinger, ting der uden problemer kunne være taget fra virkeligheden, og det gjorde at min oplevelse føltes virkelighedstro og samtidig underholdende.

Harlow Vega er en skøn hovedperson at læse om, hun er ikke bange for at gøre de ting, hun har lyst til og en af hendes filosofier er, at hun vil prøve alting. men hun er enormt kontrolleret omkring det, og hvis der er en ting man ikke kan eller skal kontrollere, så er det følelser og især andres følelser. Jeg følte en hurtigt samhørighed med hende og nød at følge hende synsvinkel. Men selv om jeg synes hun var enormt sej, så er hun absolut ikke ufejlbarlig. Faktisk er en af de store problemer mellem Finn og Harlow at hun i vanlig stil forsøger at hjælpe ved at styre og præsentere en fiks og færdig løsning efter hendes eget hoved og så let går det ikke. Sammen udgør Harlow og Finn et interessant par at læse om, fordi de både komplimenterer hinanden og nogle gange reagerer så ens, at det er vild at de ikke kan forstå den andens reaktion.

Og den er absolut steamy. Især Finn får lov til at vise nogle af sine lyster og det var fedt at se hvordan det udvikler sig i mellem de to hovedpersoner. Der er noget mere fokus på de enkelte øjeblikke og der bliver brugt mere tid på sexscener. Mere end den første bog, og jeg følte på en eller anden måde at karaktererne havde mere styr på sig selv i denne her bog, og selv om de i starten bruger deres fysiske udfoldelser som adspredelse og ikke mindst distraktion fra deres problemer, så føltes det mere ægte end i den første bog. På mange måder blev jeg overrasket over, hvor meget mere jeg nød denne her bog og hvor godt jeg kunne lide de nye karakterer. Det har også givet mig endnu mere lyst til at læse videre i serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.