Lad os læse natten væk | Dewey 24 hour readathon april 2019

11:36
Endelig er dagen kommet. Igen er det blevet tid til det halvårlige internationale readathon, og selv om jeg ikke har skrevet om det på bloggen op til denne her gang, så har det længe været min plan at deltage. Jeg prøver også noget nyt denne her gang og har ikke sat en fast læseliste som sådan. I stedet har jeg en overordnet idé om, hvilke bøger, jeg godt kunne tænke mig at læse. Jeg vil nemlig bruge det her readathon til at gøre et indhug i et par af mine læsemål for i år, og færdiggøre serier, læse flere FairyLoot-bøger og i det hele taget bringe antallet af ulæste bøger ned. Min plan er at få læst nogle af de efterfølgere, jeg har stående, så jeg forhåbentlig for færdiglæst 3 serier (alle tre er duologier, så der er kun 2 bøger i hver serie og det er derfor til at overskue). Og derefter vil jeg vælge mellem mine ulæste FairyLoot-bøger på min TBR vogn.

Ellers er jeg ved at være lige så klar som altid. Jeg har sovet længe, taget pyjamas på efter et varmt bad, købt slik og æbler ind, der er kogt vand til te og kolde drikke i køleskabet og jeg venter faktisk mere eller mindre bare på, at klokken bliver 14. Ind til da er min plan at sidde i sofaen, og nok se BookTube videoer eller planlægge min læseliste til TBRTackling i næste uge. Og Tome Topple. Der er godt nok mange readathons i april i år.

13:27
Åh, hvor jeg keder mig. Hver gang jeg deltager i det her readathon, er jeg klar i alt for god tid og sidder bare og triller tommelfingre. Så jeg sidder og klikker rundt på blogs for at se, hvem der ellers deltager og scrollet igennem instagram. Og så tror jeg, at jeg har valgt hvilken bog, jeg vil starte med at læse. Hivs ikke jeg når at ombestemme mig igen i løbet af den næste halve time.

13:59
Klokken er næsten 14, jeg har fået taget et par billeder af de første bøger på min læseliste, som er dem jeg prioriterer. Mine snacks er sat frem, selv om jeg nok ikke får spist ret meget her til at begynde med, jeg har fået frokost og teen er klar. Min første bog til årets readathon bliver Evermore af Sara Holland, der er efterfølgeren til Everless, og konklusionen på serien. Jeg er så vild med coveret og spændt på at finde ud af, hvad der sker.

17:14
Der er gået de tre første timer, og jeg har allerede færdiglæst min første bog. Evermore var en rigtig god konklusion på serien, og jeg fløj igennem den. Desuden har der også været tid til lige at gå udenfor og nyde det gode vejr og få noget frisk luft, da der er blevet ret varmt i lejligheden. Så nu er vinduerne på vid gab og vi håber, det kan få noget af den dejlige forårsluft indenfor. Valget af min næste bog er faldet på All the Wandering Light, som er efterfølgeren og konklusionen til Even the Darkest Stars. Jeg regner med at jeg når måske halvvejs i bogen, inden det er tid til nogets aftensmad, men det er også helt fint og jeg har allerede læst en del.

Antal sider læst: 249.
Antal bøger: 1.

19:40
Jeg er næsten færdig med All the Wandering Light, men nu er det tid til aftensmad. Min søde kæreste har været så rar at stå for maden, så jeg kunne læse. Og nu er jeg faktisk også ved at være ret sulten.

Antal sider læst: 619.
Antal bøger: 1.

21:11
Lidt over halvanden time senere er aftensmaden blevet spist og jeg har fået læst de sidste 70 sider af All the Wandering Light. Det var en rigtig god slutning på historien, desværre uden helt så meget udforskning af bjergene, som jeg havde håbet på. Men kampen mod heksene var både spændende og overraskende i sit forløb. Ovenpå kan jeg høre at min kæreste gamer med nogle venner, og jeg har tænkt mig at bruge de næste par timer på også at læse en bog til OWLs readathon. Min tredje bog er nemlig Fierce Like a Firestorm, som er efterfølgeren til Wicked Like a Wildfire og mit valg til Herbology. Jeg glæder mig helt vildt, da jeg absolut elskede den første bog. Dette passer også med, at der er et allnighter læsemarathon for OWLs ovre på Twitter her til aften, så det kunne ikke være bedre.

Antal sider læst: 697.
Antal bøger: 2.

00:16
Jeg har slet ikke lagt mærke til, hvordan tiden er fløjet afsted. Det er nu allerede lidt over midnat, og jeg har været totalt opslugt af Fierce Like a Firestorm. Jeg elskede den ikke lige så meget som jeg gjorde den første bog, men jeg nød den i fulde drag. Nu har jeg til gengæld ikke rigtig nogen idé om, hvad jeg vil læse næst, så jeg tror, jeg vil tage en lille pause, finde noget at drikke og så se, hvad der springer i øjnene på mig.

Antal sider læst: 1.007.
Antal bøger: 3.

02:39
Jeg valgte ret let at gå i gang med Flame in the Mist af Renée Ahdieh, og ind til videre har den holdt min opmærksomhed rigtig godt. Men nu kan jeg godt mærke trætheden og jeg vil gå i seng og sove et par timer. Jeg mangler ganske vist ikke ret meget af bogen, men jeg er alt for træt til at fokusere på ordene. Så jeg tager en lur.

Antal sider læst: 1.319.
Antal bøger: 3.

07:16
Godmorgen! Så er jeg oppe igen, overraskende veludhvilet selv om jeg kun har sovet 4 timer. Så må vi se hvor længe, de holder. Jeg er også ved at være klar til at læse igen, og regner med at jeg sætter nogle BookTube videoer på imens, da en af mine favoritter lige har uploaded et længere wrap-up. Først vil jeg dog lige få noget at spise og scrolle igennem mit Instagram feed og Twitter for at se, hvordan det står til. Da jeg er næsten færdig med Flame in the Mist, er jeg også så småt ved at overveje hvad min næste bog skal være.

Antal sider læst. 1.319.
Antal bøger: 3.

08:08
Mens jeg har spist noget morgenmad, er jeg samtidig blevet færdig med Flame in the Mist. Det var en lidt underligt læseoplevelse, for jeg var ret fascineret af den verden, Ahdieh havde bygget op, men fik aldrig rigtig karaktererne ind under huden. Så nu har jeg fundet mig en kop iste, og vil gå i gang med min næste bog. Jeg tror også, det bliver min sidste til det her readathon, men nu får vi at se. I hvert fald regner jeg med at jeg tager en kort spisepause når min kæreste står op hvor jeg tager noget mere morgenmad.

Antal sider læst: 1.399.
Antal bøger: 4

08:20
Jeg har fået ordnet nogle småting og fundet min næste bog frem. Valget er faldet på Roar af Cora Carmack, som jeg for nylig har set mange snakke om. Det er efterhånden længe siden den udkom, men 2’eren skulle vist komme til sommer, så det er da god timing fra min side. Der er lidt stille i blogland stadigvæk, men der er gang i den på Twitter hvor folk i alle mulige andre tidszoner stadig er vågne.

Antal sider læst: 1.399.
Antal bøger: 4.

11:28
Jeg har netop vendt den sidste side i Roar og det var noget af en underlig oplevelse. Jeg føler slet ikke, at jeg forstod den verden, bogen foregår i og selv om jeg godt kunne lide karaktererne, så var det virkelig svært at komme ordentligt ind i historien uden at have universet på plads. Jeg ved ikke helt, om jeg vil begynde på en ny bog nu, da der kun er 2 ½ time til readathon’et officielt slutter, og jeg føler mig ærligt talt lidt udkørt lige nu. Måske finder jeg en nem bog, måske vælger jeg bare at starte på en uden at gøre den færdig inden kl 14.

Antal sider læst: 1.779.
Antal bøger: 5.

12:04
Jeg har besluttet mig for at klemme lidt mere læsning ind inden kl bliver 14. Så jeg vil genlæse novella-samlingen Hidden Enemy, der der den tredje af slagsen i forbindelse med Lorien Legacies serien. Mest fordi, jeg er i gang med at genlæse de første fem bøger i serien, så jeg kan få læst de sidste 2, og i den forbindelse har jeg så åbenbart også valgt at genlæse alle novellerne. Jeg regner ikke med at gøre den færdig inden kl. 14, men så læser jeg nok bare videre efter eventet er slut. Måske efter en lur og en stor omgang frokost.

Antal sider læst: 1.779.
Antal bøger: 5.

13:38
Der kan man bare se, jeg nåede rent faktisk at blive færdig med Hidden Enemy. Det er sjovt, for alle tre historier handler om karakterer, jeg ikke kan lide – eller direkte hader, men jeg er vild med bogen, for den holder min opmærksomhed, jeg vil vide hvad der får disse karakterer til at reagere. Nu vil jeg have noget mad, og slappe af. Måske se noget tv eller tage en lur.

I alt blev det til 6 bøger, 5 af dem nye og en enkelt genlæsning. Jeg har givet 2 bøger 3 hjerter, 2 bøger 4 hjerter og 2 bøger 5 hjerter, hvoraf den sidste var genlæsningen. Desuden har jeg færdiggjort 3 serier, fortsat 1 serier og begyndt 2 nye. Så jeg er mere end tilfreds, det har været en stor succes rent læsemæssigt. Jeg har virkelig nydt denne omgang readathon, og jeg ser frem til oktober.

Antal sider læst: 2.136.
Antal bøger: 6.

Dette indlæg opdateres løbende i løbet af det næste døgn. Desuden kan man følge mit læsedøgn på Instagram @regitzexenia og Twitter @RegitzeXenia. Man kan også følge med på Goodreads @RegitzeXenia, hvor jeg opdaterer hvad jeg læser.

Comments

  1. Det ser ud til at være en god læsekrog 🙂 Jeg glæder mig til at følge din læsning! Jeg skriver om min på Skriverliv.dk 🙂

    1. Det er det bestemt også 😀 Rigtig god læselyst, jeg vil helt sikkert lige tjekke din blog ud også! 🙂

  2. Det ser ud, som om dit læsedøgn går rigtig godt. Godt at høre, at Evermore var god. Jeg glæder mig nemlig også til at læse den. Og du får da godt nok læst en del FairyLoot-bøger og -fortsættelser:)

    1. Ja, det har været et overraskende godt readathon denne her gang. Den er virkelig god, jeg synes den var god til at brede de ting ud, jeg ikke forstod i den første bog, fordi det var så uventet at den gik i den retning. Ja, det var også min plan, jeg vil virkelig gerne få læst alle dem, jeg har stående ulæste endnu, Flame in the Mist var faktisk den allerførste FairyLoot bog, jeg fik, så det er på høje tid, at jeg bliver bedre til det. Og så fik jeg jo samtidig færdiglæst hele 3 serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.