Et ordfyldt døgn #1 | Dewey’s 24 hour read-a-thon – en stak bøger

Det er ved at være tid til endnu en 24 timers readathon, denne gang falder den lørdag den 18. oktober, hvilket heldigvis er i efterårsferien. Helt enkelt set betyder det 24 timer, som er dedikeret til læsning. Man behøver ikke at læse samtlige 24 timer, man kan også bare læse nogle af timerne, hvis det er det man vil. Det gælder bare om at læse, at tage sig tid i hverdagen til at læse en eller flere gode bøger. Hvis I vil vide mere om Dewey’s readathons, så tjek deres hjemmeside her. Jeg har i den anledning sammensat min bogstak (i god tid grundet hastigt nærmende eksamen!). Mit overordnede “tema” er klassikere, fordi jeg har anskaffet mig en hel del af de flotte sorte Wordsworth Editions, og de tilsvarende, lysere udgaver af børnebøger. Jeg har med vilje valgt flere ud end jeg tror, at jeg kan nå at læse, men vi får se. Hvis jeg når dem alle, er det 11 bøger eller 3.419 sider. Jeg glæder mig allerede.

Jeg har valgt disse bøger:

Jeg skal læse:
The Three Musketeers af Alexandre Dumas.
Oliver Twist af Charles Dickens.
The Jungle Book and the Second Jungle Book af Rudyard Kipling.
Peter Pan and Peter Pan in Kensington Gardens af J. M. Barrie.
The Wind in the Willows af Kenneth Grahame.
Robin Hood af Henry Gilbert.
Journey to the Centre of the Earth af Jules Verne.
Great Expectations af Charles Dickens.
Around the World in Eighty Days af Jules Verne.
The Great Gatsby af F. Scott Fitzgerald.
A Tale of Two Cities af Charles Dickens.

På dagen vil jeg lave et indlæg, som jeg vil opdatere løbende.

Kender I til Dewey’s 24 hour read-a-thon? Har I nogensinde deltaget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.