September 2014 | Opsamling #1

De bøger, jeg læste i September:

Nausea The Neverending StoryWicked Lovely (Wicked Lovely, #1)Ink Exchange (Wicked Lovely, #2)Fragile Eternity (Wicked Lovely, #3)The Body Finder (The Body Finder, #1)Poison Princess (The Arcana Chronicles, #1)Den Politiske KandestøberEt DukkehjemClockwork Angel (The Infernal Devices, #1)Hollow City (Miss Peregrine's Peculiar Children, #2)Hymnen an die NachtBehemoth (Leviathan, #2)Goliath (Leviathan, #3)God Save the Queen (The Immortal Empire, #1)Les Fleurs du MalThe Queen Is Dead (The Immortal Empire, #2)Long Live the Queen (The Immortal Empire, #3)FaustLe Barbier de SévilleThe Scarlet Letter (Wordsworth Classics)
(cover fotos froaGoodreads)
I September, læste jeg alt i alt 21 bøger, hvilket er ret godt klaret eftersom det nye semester startede denne måned og jeg var fuldtrændig overvældet af lektier og studier. Jeg har også opjusteret mit mål i mit læsemål i min 2014 Goodreads Reaching Challenge. 
Antal bøger læst: 21, hvoraf de 8 var til undervisningsbrug.
Overraskende, eller yndlingsbog, denne måned: Uden tvivl Hollow City af Ransom Riggs. Jeg læste Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children for et par måneder siden og jeg har virkelig set frem til at læse denne bog også. Jeg måtte vente lidt på den, før biblioteket fik den tilbage, men da den endelig stod på hylden, skyndte jeg mig at låne den med hjem. Og jeg elskede den, jeg var fuldstændig opslugt af den fra starten og kunne ikke lægge den fra mig. Jeg glæder mig allerede til bog 3 engang udkommer.
Skuffende bog denne måned: Wicked Lovely serien af Melissa Marr. Jeg har kun læst de første 2 bøger i serien, og har besluttet mig for ikke at læse de sidste 2. I månedsvis har jeg gået og set på dem på biblioteket, men de kunne slet ikke leve op til mine forventinger. Jeg kedede mig og historien virkede til at gå i alle retninger og ingen retninger på samme tid og jeg var slet ikke investeret i karaktererne.

Status på min 2014 Goodreads Reading Challenge: 137 ud af 150 bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.