#AntiBullyReads

* I did not make this banner, it is from the Goodreads group for the readathon.

#AntiBullyReads  hvad er det? Kort fortalt er det en uge lang readathon der begynder i dag og hvor det gælder om at udbrede opmærksomhed om mobning. I den forbindelse afholdes en “lille” readathon, hvor det i det store og hele går ud på at læse bøger som på en eller anden måde behandler temaet “mobning”. Stifteren forklarer readathon’en sådan her:

“Thank you so much for joining and supporting the Anti Bullying Week Readathon, which will coincide with Anti Bullying Week 2014, raising awareness of this issue that has affected so many of us.The idea is to read as many books as you can relating in some way to the issue of bullying during the week. How many books you read is totally up to you, but in the readathon spirit it’s good to push yourself to read more than you usually would.There are no rules, other than the inclusion of the ‘bullying theme’ somewhere in the book, whether it’s the main theme of story or just a small feature within the overall plot – whatever you’re comfortable with or have on your TBR.”

I kan læse mere om det her. Her kan I også se en lang liste, af de bøger, der er blevet foreslået til denne readathon. Jeg har i den forbindelse set på min boghylde og udvalgt tre bøger, som jeg vil forsøge at nå og læse i denne i forvejen travle uge. Jeg har læst Eleanor & Park af Rainbow Rowell og The Perks of Being a Wallflower af Stephen Chbosky før, men er vild med begge bøger og sprang nærmest på chancen for at genlæse dem. Desuden vil jeg læse En plus en af Jojo Moyes, som jeg har glædet mig længe til at gå i gang med.

Hvis I vil følge med I folks læseoplevelser under denne readathon, så tjek hashtagget #AntiBullyReads på Instagram, Twitter or andre sociale medier. Jeg ved, at jeg vil både bruge og følge med i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.