BogForum

Jeg var til BogForum tidligere på måneden. Mens jeg var derovre mødte jeg både Chris Carter og Jojo Moyes og fik signeret en bog af dem hver. Da de begge er fra engelsksprogede lande, lagde de selvfølgelig mærke til mit, for dem, svært udtalte navn: Regitze. Men efter de fik forsøgt sig med at udtale det, sagde de dog også begge to, at de synes, det var en flot navn. Jeg havde det sjovt med at forsøge at lære dem at udtale det, men jeg var godt klar over, at det er svært for ikke skandinaviske personer at udtale rigtigt. Udover det fik jeg faktisk ikke lavet ret meget til BogForum – det jeg havde regnet med at bruge hele dagen på endte med at være en totalt skuffelse, men jeg tog ikke skuffet hjem. Synes selv det er ret godt gået at købe tre bøger og få to af dem signeret.


Jeg købte En plus en af Jojo Moyes og Krucifiks morderen af Chris Carter, begge vist på billederne ovenfor. Udover det købte jeg også den første bog i serien Lysets Rige, Bag Portene af Margit Sandemo. Jeg har læst hele Sagaen om Isfolket og er ret vild med den, så ser frem til at give mig i kast med en af hende andre – og heldigvis for min bankkonto også kortere – serier.

Mine billeder fra selve dagen endte med at være direkte elendige, så dem skal I skånes for.

Var I også til BogForum? Hvad var i så fald jeres yndlingsoplevelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.