NaNoWriMo #3: Forsiden

Hvilken uge det her har været. Er nærmest ikke engang klar over hvornår jeg har fået tid til at skrive, men det er trods alt lykkedes. Men i dag vil jeg gerne vise jer den forside, jeg har flikket sammen til brug på NaNoWriMo siden og på 8tracks hjemmesiden, hvor jeg har lavet min playliste til denne måned/historie. Den blogpost hvor jeg vil fortælle om musikken på den playliste er blevet skubbet til næste uge, kan ikke lige overskue at sætte mig ned og skrive den på nuværende tidspunkt. Og eftersom jeg også har brugt coveret fra bogen til playlist cover, så giver det vel mest mening også at vise den først.

Og! Fredag nat vandt jeg NaNoWriMo. Jeg krydsede 50.000 ord.

Jeg vil gerne lige pointere, at jeg på ingen måde er en dygtig kunstner når det kommer til fotoredigering og sådan. Jeg kan bare godt lide at fjolle lidt rundt med det. Billede 1: forside til bogen. Billede 2: cover til playlisten.

Hvad kan jeg sige om forsiden? Tydeligvis er det en silhouet af en fe der er på forsiden, i mit hoved er det hovedpersonen Veronika. Og fordi titlen er Moonlight, legede jeg lidt med at placere en skinnende måne i silhouetten og nogle grene. Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvad jeg ellers skal sige om den, ud over at denne forsiden naturligvis ikke er den endelige forside. Ikke alene er det utroligt sjældent, at en forfatter har noget somhelst at skulle have sagt, når det kommer til forsidendesign, men jeg ved heller ikke om dette bliver den endelige titel, eller serietitel. Så i sidste ende er denne forside der bare for at pynte på min NaNoWriMo profil og på 8tracks.

Andre NaNoWriMo indlæg: | #1: Projektet | #2: Overlevelsesstrategien | #4: Spillelisten | #5: Fremtiden

Status: 55.000 ud af 90.000 ord.
Er jeg “on track”? Ja/Nej.
Dagens mål: 5.000 ord før midnat, 60.000 ord i alt.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.