NaNoWriMo #4: Spillelisten

Denne uge har været op og ned for mig. Jeg er begyndt at føle mig udkørt og træt og jeg er glad for at jeg nærmer mig slutningen. Jeg an se slutningen. Jeg er nået dertil hvor jeg godt gad tage en dag fri og ikke skrive, og selvfølgelig er det ikke åsdan, at det er totalt udelukket, men jeg har ikke lyst til at give op, så jeg bliver ved med at skrive. Jeg ved, at når først jeg kommer i gang, så kan jeg få skrevet meget på kort tid.

Men, jeg tager lige tid til at dele min spilleliste med jer. Denne spilleliste består primært af sange, som på en eller anden måde relaterer til plottet eller en karakters udvikling. Det er ikke kun de sange, jeg har lyttet til i denne måned, siden jeg også har lyttet til en del julemusik. Jeg har ikke sorteret sangene, som er at finde på spilleslisten på 8tracks lige her.

Jeg ville gerne have sorteret sangene og gennemgå hver enkelt og fortælle, hvorfor jeg har valgt præcis denne sang og måske dele den del af teksten, som jeg så godt kunne lide, men jeg har ganske simpelthen ikke tiden til det lige nu. Og nu hvor jeg tænker over det, så ville det måske være svært at forklare, hvorfor jeg mener, at hver enkelt sang passer til historien, når I ikke kender til historien. Og den holder jeg for mig selv. Så I stedet for håber jeg at I vil lytte til spillelisten og måske fortælle hvad I synes? Der er kunstnere som Arctic Monkeys, Coldplay, Kerli, Within Temptation og en del andre. Jeg skal tilbage til skriveriet nu, hvis jeg skal nå dagens mål.

Andre NaNoWriMo indlæg: | #1: Projektet | #2: Overlevelsesstrategien | #3: Forsiden | #5: Fremtiden

Staus: 75.000  ud af 90.000 ord.
Er jeg “on track”?: Ja/Nej.
Dagens mål: 5.000 ord før jeg går i seng, 80.000 ord i alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.