NaNoWriMo #5: Fremtiden

Som banneret sikker afslører, har jeg vundet og valideret min NaNoWriMo roman. Jeg gjorde faktisk dette i går, så i dag har jeg været helt opslugt af julen. Men dette indlæg skal handle om NaNoWriMo og fremtiden. Mere specifikt om fremtiden omkring den roman, jeg har skrevet i denne måned.

Jeg har en mere eller mindre klar plan i mit hoved, når det kommer til denne bog. Den første fase er naturligvis redigering. Jeg har planer om at holde pause indtil Februar, hvilket skyldes at jeg har en bunke eksaminer indtil da. Efter det, planlægger jeg at redigere et kapitel eller to ad gangen i løbet af foråret, men denne del af planen er stadig lidt diffus. Til gengæld har jeg en ret god idé om hvor problemområderne er og hvad der skal laves om.

Når jeg har redigeret den, sikkert flere gange og med en udenforståendes input, skal jeg til den uhyggelige del: at sende forespørgsler til agenter. Men for nu vil jeg nyde julemåneden, besøge familie og begynde at læse op til mine eksaminer. Det var været en god måned.

Andre NaNoWriMo indlæg: | #1: Projektet | #2: Overlevelsesstrategien | #3: Forsiden | #4: Spillelisten

Status: 92.097 ud af 90.000 ord.
Er jeg “on track”?: Ja/Nej.
Dagens mål: Intet. Jeg er færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.