October 2014 | Opsamling #2

De bøger jeg læste i oktober:

The Revenge of Seven (Lorien Legacies, #5)TropismesThe Naughty Girls Book ClubExodus (Exodus, #1)Robinson CrusoeDen fremmedeHuis Clos and Three Other PlaysEndgameGulliver's TravelsThe Wonderful Wizard of Oz and Glinda of OzClockwork Prince (The Infernal Devices, #2)The Second SexDet sidste brev fra din elskerThe Three MusketeersOliver TwistThe Great GatsbyThe Wind in the WillowsA Tale of Two CitiesAround the World in Eighty Days & Five Weeks in a BalloonPeter PanJourney to the Centre of the EarthThe Jungle Book & The Second Jungle BookRobin HoodClockwork Princess (The Infernal Devices, #3)The Tell-Tale Heart (Creative Classic)Bleak House  Of Poseidon (The Syrena Legacy, #1)Blank-133x176Blank-133x176Player PianoDraculaDr. Jekyll and Mr. Hyde with the Merry Men & Other Stories The Evolution of Mara Dyer (Mara Dyer, #2)Complete Ghost StoriesNeverwhere
(cover fotos fra Goodreads)
Jeg læste utroligt mange bøger i oktober måned. Dels fordi det var efterårsferie og jeg havde mere tid end normalt og dels på grund af readathon og andre miniudfordringer, jeg har givet mig selv. Og dels fordi jeg var kommet bagud i min Goodreads Challenge efter jeg opjusterede målet endnu en gang. Det har været en kold måned, en regnfuld og grå måned, hvilket alt sammen har indbudt til at sidde indenfor og læse. Men det har også været en stresset måned. Nu ser jeg frem mod November, som uden tvivl bliver lige så stresset, men af helt andre grunde.

Antal bøger læst: 35, hvoraf de 11 var til undervisningsbrug.

Overraskende, eller yndlingsbog denne måned: Revenge of Seven af Pittacus Lore. Ja, den første bog jeg læste denne måned. Det kommer sig af, at det er en af mine yndlingsserier og jeg har ventet utroligt længe på at få denne bog hjem. Og så tog det oven i det mere end en måned efter udgivelsesdatoen før jeg fik den. Jeg kan slet ikke vente med at læse den næste, når den en gang udkommer. Af andre bøger kan jeg nævne Oliver Twist af Charles Dickens, Peter Pan af J. M. Barrie og The Evlolution of Mara Dyer af Michelle Hodkin.

Skuffende bog denne måned: Jeg tror, at den bog jeg var mest skuffet over var Clockwork Princess af Cassandra Clare. Faktisk er det kun epilogen jeg har et problem med – er det ikke næsten altid sådan med epiloger? Men i mine øjne var den altså fuldstændig unødvendig og den endte med at ødelægge bogen for mig.

Status på min 2014 Goodreads Reading Challenge: 172 ud af 200 bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.