TBR Thursday #4

Endnu en uge er gået og det har været lidt af en hæsblæsende uge. Føler mig konstant lidt forvirret i denne tid, især fordi jeg er så optaget af min NaNo-roman, at jeg nærmest lever i den verden og gang på gang føler mig meget konfus, når jeg så kigger op fra skærmen og møder den virkelige verden igen. Men på trods af ting der skal læses, skrives og studeres, så vil jeg alligevel vælge en bog til denne uge.

The Taming of the Shrew af William Shakespeare. Dette passer rigtig godt, ud over at den er kort og alt det der, så har jeg en ambition om en dag at have læst alle Shakespeares værker, dramaer og sonetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.