TBR Thursday #7

Det er næsten ikke til at fatte at November næsten er slut. Jeg kører stadig på for at nå “the end” på mit NaNoWriMo projekt selvom jeg teknisk set “vandt” for 12 dage siden. Jeg er ret stolt af mig selv for ikke at være gået i stå. Men måneden er ikke omme endnu og jeg er nødt til at læse et par bøger mere, så jeg ikke falder bagud i min Goodreads challenge.
I denne uge skal jeg læse Revenge wears Prada af Lauren Weisberger. Det er eferfølgeren til The Devil wears Prada, som jeg læste for ikke så lang tid siden. Jeg nød den, men jeg var ikke overvældet af den, så jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal forvente mig af efterfølgeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.