November 2014 | Opsamling #3

November var NaNoWriMo. Måneden gik med søvnløse nætter og intense skrivesessioner. Men jeg nåede da at læse lidt:

Zenith (Exodus, #2)Blood Red, Snow WhiteGreat ExpectationsThe Taming of the ShrewUnravel Me (Shatter Me, #2)Unite Me (Shatter Me, #1.5, #2.5)PestenNot for Profit: Why Democracy Needs the HumanitiesThe Devil Wears PradaThe Secret GardenEn plus enKvinden i buret (Afdeling Q, #1)Uglies (Uglies, #1)Revenge Wears Prada: The Devil Returns (The devil wears Prada #2)Life of Pi
(cover fotos fra Goodreads)

Jeg læste 15 bøger i November. Sammenlignet med forrige måned er det ingenting, men det er flere end jeg regnede med.

Antal bøger læst: 15, 2 til undervisningsbrug.

Overraskende, eller yndlingsbog denne måned: Det står lige mellem Life of Pi af Yann Martel og En plus en af Jojo Moyes. Jeg gav begge 5 stjerner og begge efterlod mig mere eller mindre mundlam. Jeg ved ikke hvilken jeg skulle vælge. Jeg kunne også have sagt Blood Red, Snow White af Markus Sedgewick. Jeg lånte den fra biblioteket og den er strøget direkte ind på listen over bøger, jeg skal have købt.

Skuffende bog denne måned: Den første bog jeg læste denne måned var Zenith af Julie Bertagna. Det er efterfølgeren til Exodus som jeg læste sidste måned. Og helt ærligt, jeg var glad da den var slut. Jeg ved ikke, om jeg har lyst til at læse den sidste bog i serien.

Status på min 2014 Goodreads Reading Challenge: 187 ud af 200 bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.