“People will insist on giving me books.” | Jul og fødselsdags book haul.

(Citat fra Harry Potter and the Philosopher’s Stone)
Endelig har jeg fået tid til at skrive dette indlæg. Som næsten en hver anden bogelsker, ønsker jeg mig naturligvis bøger til både jul og fødselsdag. Og heldigvis har de mennesker i mit liv, som giver mig gaver, tilsyneladende ikke noget imod også at give mig bøger. Det er et pudsigt fænomen, når jeg åbner en gave kan jeg næsten altid være sikker på, at det er en bog og alligevel er der en grad af uvidenhed. For jeg ved jo ikke hvilken bog det er. Og med en liste på over 500 bøger, jeg gerne vil læse, en liste som vokser hele tiden, så er der mange at vælge i mellem, når venner og familie skal finde ud af, hvad de skal give i gave.

Og selvfølgelig vil jeg gerne dele alle de bøger, jeg har fået, og min glæde ved hver enkelt en af dem, med andre. Så i videoen nedenfor, fremviser jeg de 25 bøger, som jeg har fået i forbindelse med julen og min fødselsdag tidligere på måneden.

Det er måske lidt sent, men har I fået nogen bøger i julegave? Eller fødselsdagsgave, hvis I lige som mig har fødselsdag her i januar. Ellers, kender I noget til nogen af dem, som jeg har fået?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.