TBR Thursday #10

Jeg er endelig blevet færdig med alle mine eksaminer og nyder i disse dage at have fritid og at jeg kan slappe helt af igen, inden fjerde semester begynder i næste uge. Det betyder også, at jeg har fået læst en del bøger i løbet af de sidste par dage. Og selvfølgelig, nu det er torsdag igen, er det også noget lettere for mig at overskue, at vælge en torsdagsbog endnu en gang.

I denne uge har jeg trukket Will Grayson, Will Grayson som er skrevet af John Green og David Levithan. Begge forfattere er nogle jeg har læst før og synes godt om, så jeg ser frem til at læse en bog de har skrevet sammen. Om selve historien ved jeg faktisk kun det, som står på bagsiden: at den handler om to mænd, der ikke kender hinanden, som mødes og finder ud af at de har præcis det samme navn. Og hvad der videre sker, er jeg faktisk ikke helt sikker på, men det er også sådan, jeg foretrækker det.
Har I læst Will Grayson, Will Grayson? Eller noget andet af en af de to forfattere? … Hvordan ville I reagere, hvis I mødte en fremmed med præcis det samme navn som jer? Personligt tror jeg, at jeg ville synes, at det var ret morsomt men også uhyggeligt, eftersom der ikke er ret mange, som hedder Regitze og mit mellem og efternavn er lige så sjældne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.