TBR Thursday #8

Det er endelig blevet tid til at genoptage denne ugentlige læseoplevelse. Selvom jeg sidder midt i eksaminerne og burde bruge alle mine, alt for mange, vågne timer på at læse op til den næste eksamen, så vil jeg alligevel vælge en bog. Nogle gange er det nemlig bare nødvendigt, at læse noget andet, og få studielæsningen en smule på afstand. I anledning af det nye år, har jeg også lavet et nyt banner til denne type indlæg.

I denne uge er det en ebog, jeg har trukket. Som I kan se på billedet ovenfor, læser jeg ebøger på iBooks på min iPhone. Det blev Water af Terra Harmony. Jeg ved ikke så meget om denne serie, men blev fanget af konceptet om mennesker med element-baseret magi. Jeg ved dog, at dette ikke er en YA fantasy (ungdomsbog), men en adult fantasy. Jeg ser derfor frem til at udvide min horisont bare en lille smule med denne bog. Og så må vi se, hvad jeg synes om at læse på den relativt meget lille skærm på min iPhone i forhold til en “rigtig” bog. Det er nemlig ikke noget, jeg har gjort så meget i før.
Hvad synes I om at læse på jeres telefon? Er skærmen simpelthen bare for lille? Eller har I en anden ebogslæser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.