TBR Thursday #9

Sikke en uge, der er gået. Endnu en eksamen er overstået – rigtig godt endda, kunne ikke have gjort det bedre selv og er virkelig godt tilfreds. Men det er ikke, hvad dette indlæg skal handle om. Det er derimod tid til at vælge en bog, der skal læses i denne uge. Jeg har ikke fået læst så meget i denne måned ind til videre, men nu hvor eksaminerne endelig lakker mod enden, kan jeg godt begynde at læse noget andet end teoritekster.

I denne uge har jeg trukket Bag Portene af Margit Sandemo. Det er den første i serien Lysets Rige, en serie, som jeg glæder mig umådeligt meget til at komme igang med. Jeg har læst hele Sagaen om Isfolket af samme forfatter og elsker den – og samler stadig på dem, har kun de første 20 – og jeg ved, at nogle af karaktererne fra den serie også optræder i hendes andre serier.
Kender I noget til Margit Sandemo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.