Top 14 bøger læst i 2014.

Det er den tid igen. Det nye år. Og med det nye år vil jeg tilbage til blogging igen. Mere om det senere. Nu er det tid til at se, om jeg kan vælge mine favoritbøger fra 2014. Jeg har valgt, kun at tage de bøger med, som jeg læste for første gang i 2014, så jeg skal altså vælge 14 ud af de 200 bøger, jeg læste i det forgange år. Jeg er ikke kun gået efter bøger, som jeg nødvendigvis har givet 5 stjerner, men bøger som hang fast, som efterlod mig mundland eller på anden måde har gjort et varigt indtryk på mig. Jeg starter med nummer 14.

14: War and Peace af Leo Tolstoy.
13: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children af Ransom Riggs.
12: Inkdeath af Cornelia Funke.
11: Dracula af Bram Stoker.
10: The Secret Garden af Frances Burnett.
9: En plus en af Jojo Moyes.
8: The Three Musketeers af Alexandre Dumas.
7: Matilda af Roald Dahl.
6: Peter Pan af J. M. Barrie.
5: Fangirl af Rainbow Rowell.
4: Life of Pi af Yann Martel.
Og nu til top 3:
3: Oliver Twist af Charles Dickens.
2: The Maze Runner af James Dashner.
Og min yndlingsbog, jeg læste sidste år:
1: The Perks of Being a Wallflower af Stephen Chbosky.

Hvad er jeres top 14 over nye bøger, I læste sidste år? Har vi nogle favoritter til fælles eller er der ligefrem en af mine favoritter, som I har læst og absolut ikke kunne lide?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.