TBR Thursday #11

Hverdagen er begyndt igen. Efter en lang måned med eksaminer og alt der hører dertil, er undervisningen på det nye semester gået i gang igen i denne uge. Det føles lidt underligt at læse lektier igen, og cykle ud til universitetet i bidende kulde. Jeg håber lidt på, at det kun kommer til at tage nogle få dage at vænne sig til igen. Så optaget af lektier, næste uges undervisning og fremtidsplaner der skal lægges, har jeg været, at jeg næsten havde glemt at det jo er torsdag – og så skal der trækkes en lap papir fra min famøse TBR jar. Jeg har for nyligt “omdesignet” den og sedlerne i den, så de nu ikke er håndskrevne mere. Det nye look kan også ses på min Instagram. Men nu til det, det her indlæg skal handle om, bogen:

I denne uge skal jeg læse Treasure Island af Robert Louis Stevenson. Jeg har læst Robert Louis Stevenson før, men ikke denne bog. Det er en historie jeg har hørt om mange gange og set i flere forskellige former: opført som skoleforestilling, Disney film og tegnefilm- og serier. Men jeg har aldrig fået læst selve historien før, så jeg ser frem til at lære den oprindelige udgave af denne populære fortælling at kende.
Kender I Treasure Island eller har I lige som mig kun kendskab til historien gennem de talrige film- og tegneserieudgaver?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.