TBR Thursday #12

Denne uge har været både uendeligt lang og helt vildt kort. Jeg har ikke så mange fag på fjerde semester som jeg havde sidste semester, og det medvirker, at jeg i grunden har rigtig meget fritid. I denne uge vil jeg gå så vidt som at sige for meget. Men det ændrer sig heldigvis fra næste uge af, når mit skema bliver lidt mere normalt, for så starter de sidste fag også op. Så det gælder om at udnytte de mange fridage, og det gør jeg ved at se tvserier og læse stakkevis af bøger. Men som altid er det torsdag og så gælder det om at vælge en bog fra min TBR jar. Jeg har endvidere bestemt mig for, at jeg vil blive bedre til at anmelde, i hvert fald nogle af de bøger, jeg læser, her på bloggen. Og derfor har jeg bestemt mig for, at én af de bøger, som jeg vil anmelde hver uge, bliver den jeg har trukket her om torsdagen. Jeg håber, det kommer til at lykkedes for mig, anmeldelser er ikke noget af det, jeg har skrevet mest af.

I denne uge skal jeg læse, og anmelde, Twelfth Night af William Shakespeare. Jeg arbejder lige så langsom på at få læst alle Shakespeares dramaer, inden jeg giver mig i kast med alle hans sonetter. Jeg har hørt meget om Twelfth Night, refereret eller “tematiseret” i flere forskellige film og sådan, så jeg har en rimelig idé om, hvad stykket handler om. Men det er langt fra det samme som at læse selve stykket.

Har I læst Twelfth Night? Og i så fald, hvad synes I om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.