TBR Thursday #14

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas.
Endnu en uge er gået, en uge, som for mit vedkommende har været præget af undervisning er er både blevet flyttet og aflyst og generel frustration over den manglede organisation fra studiets side. Det har også været en uge, hvor jeg har skulle til at tænke mere over hvad der skal ske efter sommerferien. Jeg er efterhånden ret klar over hvad jeg gerne vil, så nu skal det hele bare flaske sig. Men det kommer der nok et Studielivs-indlæg om, når jeg ved noget mere konkret. Videre til ugens bog.
Paper Towns af John Green. Jeg har efterhånden læst et par bøger af John Green og selvom de ikke alle har været vilde favoritbøger, så har jeg været godt underholdt. Jeg har ikke noget imod hans bøger, og jeg har ikke noget imod ham. Faktisk tror jeg næsten, at jeg er større fan af John Green som person, og forfatter, end hans bøger. Jeg glæder mig til at læse denne af hans bøger. Som med alle andre John Green bøger er Goodreads fuld af blandede anmeldelser, men jeg forsøger at ignorere dem og læse bogen uden at tænke på hvad andre synes. I kan jo altid vende tilbage, når jeg anmelder Paper Towns i næste uge.
Har I læst Paper Towns? Eller andre bøger af John Green? Hvad synes I om hans forfatterskab?

Comments

  1. Glæd dig! John Green er en fantastisk forfatter, som jeg har haft rigtig meget glæde af. "Paper Towns" var ikke en af mine favoritter, men alligevel nød jeg den; netop fordi den var af John Green, som jo skriver fantastisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.