TBR Thursday #17

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derfter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Den bog, jeg skal læse i denne uge er:

The Red Pyramid af Rick Riordan. Denne bog markerer starten på den eneste af Rick Riordans mytologi-inspirede serier, jeg ikke har læst endnu. Bortset fra den sidste bog i Heroes of Olympus serien. Nu hvor jeg har trukket den, sidder jeg og tænker over, hovrfor jeg har haft den stående i næsten ét år uden at læse den. Jeg købte den sidste år, da jeg nærmede mig slutningen af andet semester og af en eller anden grund, har jeg ikke fået taget mig sammen til at læse den. Hvilket er underligt, for jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med den. Jeg er stor fan af Rick Riordans skrive- og fortællestil og så glæder jeg mig også til at læse om egyptisk mytologi, som jeg ikke ved ret meget om. Det bliver spændende at se, om jeg synes lige så godt om karakterene i denne serie, som i de to serier om Percy Jackson og alle de andre
Har I læst The Red Pyramid? Og hvordan synes I at den bog, eller serie, er i forhold til Percy Jackson & the Olympians og spin-off/efterfølger serien Heroes of Olympus?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.