TBR Thursday #18

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Ugens bog blev:

A Great and Terrible Beauty af Libba Bray. Historisk fiktion, nærmere bestemt Victoriatiden? Ja tak. Magi og mystisk? Ja tak! En pige som kan se fremtiden? Ja tak! Kostskole? Ja tak! Slet og ret, jeg forstår ikke, at jeg ikke har læst denne bog endnu. Jeg har hørt rigtigt meget om den omkring på Goodreads og i BookTube verdenen, så det er vel egentlig på tide, at jeg giver mig i kast med denne bog. Jeg håber, den lever op til de ting, jeg har hørt. Og så det det jo en vidunderlig forside!
Har I læst A Great and Terrible Beauty eller bare hørt om den? Det er nemlig ikke en serie, jeg er stødt på i det danske bogblogger-univers.

Comments

  1. Det er efterhånden nogle år siden, at jeg læste den. Der var noget ved den, som jeg godt kunne lide, men slutningen på serien var dum, dum, dum!

  2. Uha, det lyder ikke lovende.. Jeg er nu alligevel spændt på at komme i gang med den her bog og så må vi jo se, om jeg overhovedet har lyst til at læse resten af serien 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.