Top Ten Tuesday #10

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish. Jeg gennemgik deres arkiver, noterede de emner, jeg fandt interessante og trækker hver uge et nyt fra et glas. I dag er emnet Top Ten Fictional Couples. Jeg forsøger kun at medtage “canon-couples”, men jeg kan altså heller ikke sige mig helt fri for at synes, at der er visse karakterer, som burde være et par. Anyways, listen er i så prioriteret rækkefølge, som den nu kan være. 

1. Everlark. Katniss Everdeen og Peeta Mellark fra The Hunger Games trilogien. De er øverst på listen, fordi de vel nærmest er mit OTP. (One True Pairing, okay). Jeg ved godt, at det er skuespil fra hendes side i den første bog, men en af de ting, jeg elsker allermest ved serien er at følge, hvordan de langsomt bliver mere og mere et rigtigt par, hun begynder at stole mere og mere på ham og åbne sig op og i løbet af serien sætter de begge to deres eget liv på spil, for at hjælpe den anden. Jeg elsker Gale, det er ikke sådan, at jeg ikke kan lide ham. Jeg kan bare ikke lide ham sammen med Katniss, jeg kan ikke se det. Selvfølgelig handler serien om meget mere og andet end dette “trekantsdrama”.

2. Percabeth. Percy Jackson og Annabeth Chase fra Percy Jackson and the Olympians og Heroes of Olympus serierne. Hvad skal jeg sige, jeg synes virkelig bare, at de er så søde sammen. De starter selvfølgelig bare med at være venner, jeg mener, de er 12 i den første bog! Men efterhånden som serien skrider fremad, bliver det tydeligere og tydeligere, at de på et tidspunkt vil finde sammen. Helt ærligt, i løbet af Percy Jackson and the Olympians serien, takker de begge nej til den udødelighed, der bliver dem tilbudt, for at kunne blive sammen med den anden i stedet. Og i den næste serie, Heroes of Olympus er de blevet lidt ældre, men de er stadig lige så cute.

3. Aragorn og Arwen fra The Lord of the Rings trilogien. I modsætning til i filmene foregår deres historie i appendencies’ene, eller efterskrifterne, hvad de nu end hedder på dansk. Alligevel er jeg vild med de to sammen.

4. Hinny. Harry Potter og Ginny Weasley fra Harry Potter serien. Jeg har det lidt svært med det her par, men for en god ordens skyld vil jeg lige påpege, at det er bogens karakterer, jeg her sætter sammen. Jeg kan personligt ikke fordrage Film!Ginny, hvilket udelukkede skyldes, at de er totalt maltrakteret hendes karakter i filmen. Bog!Ginny er både klogere, smartere, sejere, og i det hele taget en noget rundere og virkelighedstro karakter, end den flade, todimensionelle loveinterest, de reducerede hende til i filmene.

5. Vasilisa “Lissa” Dragomir og Christian Ozera fra Vampire Academy serien. Den pæne pige, prinsessen, og det udstødte dreng, enspænderen og så videre. De har deres problemer igennem serien, men jeg hepper altid på dem. De er lige præcis, hvad den anden har brug for.

6. Adam og One fra Lorien Legacies serien. De er ikke engang med i selve hovedserien, hele deres historie, eller rettere den del hvor One faktisk er i live, foregår i seriens companion novellas. Og eftersom One er død, er det rimeligt dødsdømt fra starten af, men øv, jeg ville have dem til at være sammen.

7. Lyra og Will fra His Dark Materials trilogien. Jeg tror, jeg ville have disse to til at være et par allerede da jeg var barn. Og hver gang, jeg når til slutningen på den sidste bog, bliver jeg skuffet, selvom jeg ved, hvordan den ender.

8. Patrick og Brad fra The Perks of  Being a Wallflower. Jeg ved godt, at deres forhold er langt fra ideelt, men jeg vil bare så gerne have, at Patrick er glad. Så i sidste ende, selvom de ikke danner par længere i slutningen, så gør det måske ikke helt så meget, fordi han er glad. Tror jeg. Jeg er ikke sikker, jeg ved bare ,at jeg håbede på, at de ville være i stand til at fikse deres problemer.

9. Faramir og Éowyn fra The Lord of the Rings trilogien. I modsætning til filmene, er deres kærlighedshistorie noget større i bøgerne. Og jeg kan ikke lade være med at sidde og sukke over disse to, på forskelligvis, ulykkelige mennesker finde sammen. 

10. Juliette og Warner fra Shatter Me trilogien. Okay, så jeg er ikke færdig med serien endnu, jeg mangler den sidste bog. Men allerede nu, er jeg ret overbevist om, at jeg vil have, at Juliette vælger Warner og ikke Adam. Mest fordi Adam virkelig, virkelig irriterer mig.

Bonus: Eleanor og Park fra Eleanor and Park, Charlie og Sam fra The Perks of Being a Wallflower, Mara og Noah fra Mara Dyer trilogien og sikkert flere end jeg lige kan komme i tanke om.
Hvilke fiktive par er jeres yndlings? Har vi nogen til fælles? Eller er der nogen af mine, som i er rygende uenige i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.