Top Ten Tuesday #12


Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish. Jeg gennemgik deres arkiver, noterede de emner, jeg fandt interessante og trækker hver uge et nyt fra et glas. I dag skal jeg forsøge at opstille en liste over Top Ten Bookish People I’d Like To Meet. Og det er jo slet ikke svært. Top ti forfattere? Top ti bogbloggere eller BookTubers? En blanding? Jeg forsøger det sidste, dog vil jeg lide bemærke, at de forfattere, som kommer til at optræde på listen er langt fra de eneste, jeg godt kunne tænke mig at møde.

1. J. K. Rowling. Jeg tror ikke, at jeg behøver forklare denne her. Selvom jeg ikke har læst en eneste af hendes senere bøger, så vil jeg alligevel virkelig gerne møde kvinden som for alvor fik mine øjne op for bøgers magiske univers og ikke mindst mine egne forfatterdrømme.

2. Margit Sandemo. Forfatteren til en af mine absolutte yndlingsserier nogensinde. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hvis jeg skal være så heldig at møde hende, så skal jeg nok skynde mig. Hun er ved at være en ældre dame. 

3. En hel del af de BookTubers jeg har fulgt det sidste års tid: Little Book Owl, JesseTheReader, Benjaminoftomes, PolandBananasBooksKatytastic, Ariel Bissett og MaureenKeavy.

4. Chris Carter. Igen. Den mand er ganske enkelt for sej. Og jeg vil helt vildt gerne møde ham igen.

5. James Dashner.

6. Ransom Riggs og Tahereh Mafi. Okay, de to kommer altså ind på samme plads, mest af alt fordi de er gift og alt det der. 

7. Forskellige bogbloggere.

8. Daniel Handler. Mest fordi han også er Lemony Snicket.

9. Jojo Moyes. Igen.

10. J. R. R. Tolkien. Den eneste grund til, at han først kommer på 10. pladsen er ganske enkelt fordi, det er rimeligt svært for mig, rent faktisk at møde manden. Men jeg kan ikke lave denne liste uden ham på, for hvis jeg havde muligheden for det, så tog jeg den.

Hvilken boglig person kunne I godt tænke jer at møde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.