Camp NaNoWriMo April #4

Endnu en uge er gået, og hvilken uge! Lange solskinsdage har betydet, at jeg har nydt mine fridage ude i solen, med en stak blyanter, papir og glas efter glas af iskold iste eller cola. Jeg har nydt hvert øjeblik af denne uge, selv når jeg har måttet sidde længe og kæmpe for at finde de rigtige ord eller når jeg har kørt derud af og endt med at være foran. Og det går rigtig godt med denne måneds projekt. Jeg har på nuværende tidspunkt lige lidt over 14.000 ord tilbage, så det er til at overkomme her i løbet af den sidste uge. Jeg er nået over “midterdelen”, hvor jeg var meget i tvivl om, hvad der egentlig skulle ske, jeg vidste bare hvor den skulle bære hen og hvad meningen med de kapitler skulle være. På en gang ser jeg frem til at være færdig om en uge, for det har været en hård omgang, men på den anden side har jeg også virkelig nydt til, jeg har nydt at sætte mig ned og skrive stort set hver eneste dag og se historien tage form foran mig, om det så var på papir eller på skærmen.

I denne uge handler mit indlæg om lyden. En stor del af min “skriveboble” og min forberedlse til hver eneste NaNoWriMo-måned er en spilleliste. Enten en spilleliste, som meget direkte relaterer sig til historien, eller en spilleliste, som bare er fyldt med musik der på en eller anden måned fylder mit hoved med idéer til hvad det nu end er, jeg skriver på. Og denne måned er ingen undtagelse.

(Hvis ikke det ovenstående plug-in vil indlæse ordentligt, så kan I også klikke her, for at høre musikken).

Det er en meget blandet spilleliste, med musik både af bands som My Chemical Romance, Tokio Hotel, Fall Out Boy og Coldplay, men også bands og artister som Taylor Swift, 5 Seconds of Summer, the 1975 og Olly Murs. På en måde er det ret tydeligt, at spillelisten afspiller min meget brede musiksmag.

Denne gang er spillelisten udarbejdet sådan, at der er én sang til hvert kapitel. De bliver på ingen måde brugt eller nævnt i teksten, men det er med til at sætte stemningen og give en idé om, hvad kapitlet kommer til at handle om (selvom det ikke er sådan, at jeg er gået helt bogstavligt frem fra sangteksterne). Ligesom historien er spillelisten, i hvert fald i mit hoved, delt ind i tre dele. Derfor hører de 9 første sange til del et, som lige nu hedder “Sights of her”, de 9 næste hører til del to, som har titlen “Ideas of her” og de 9 sidste sange hører til del tre, som jeg er ved at skrive nu og som har overskriften “Reality of her”.
8tracks har for vane at bytte om på rækkefølgen af sangene, så jeg er ikke sikker på, at de kommer i den tænkte rækkefølge.
Jeg plejer at starte denne spilleliste ret ofte og sidde og lytte den igennem mens jeg skriver, men det er altså også langt fra det eneste musik, jeg hører i disse dage (og i det hele taget).
1; Projektet. 2; Forarbejdet. 3; Forsiderne. 5; Planerne, hvad nu?
Min Camp NaNoWriMo profil; RegitzeXenia. Mit Camp NaNoWriMo projekt; The Girl Next Door.
Dagens mål: Mit mål for i dag er at nå op på 38.333 ord i alt. I skrivende stund er jeg på 35.983 ord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.