Camp NaNoWriMo April #5

Ja, som man kan se på banneret har jeg skrevet de sidste ord på mit Camp NaNoWriMo projekt! Jeg blev faktisk færdig i går aftes, hvilket var meget med vilje, for jeg har ikke rigtig tid til at skrive i dag.

Men nu hvor jeg er færdig, begynder jeg at tænke over, hvad jeg skal gøre med manuskriptet nu. I første omgang ingenting, for jeg savner at arbejde med Moonlight-universet. Jeg er glad for at jeg har fået skrevet den her historie, og det har været en spændende udfordring at skrive noget meget anderledes end jeg plejer.

Så ind til videre har jeg ikke nogen planer for The Girl Next Door, men jeg ved, at jeg på et tidspunkt gerne vil igang med at redigere den og gøre den mulig for udgivelse. Men lige nu vender jeg tilbage til Moonlight-universet, i juli er der nemlig igen Camp NaNoWriMo og jeg vil bruge det event til at redigere Moonlight.

Det har været noget af en rutsjebanetur, og jeg har mere end gang haft lyst til at give op på historien. Derfor er jeg ekstra glad for, at jeg var i stand til at skubbe på og komme over modstanden og rent faktisk skrive “the end”. Jeg tror, at jeg kommer til at savne den motivation, der var for at skrive hver dag, men på anden anden side byder maj og juni på eksaminer og jeg får rigeligt at se til med at læse op, lave oplæg og skrive lange eksamensopgaver.

Så i virkeligheden er dette mest af alt et indlæg, hvor jeg lige vil fortælle, at jeg er færdig med The Girl Next Door. Jeg endte på 50.660 ord ifølge Camp NaNoWriMos officielle “word count validator”.

Min Camp NaNoWriMo profil; RegitzeXenia. Mit Camp NaNoWriMo projekt; The Girl Next Door.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.