Et ordfyldt døgn #3 | Dewey’s 24 hour readathon TBR.

Ja, så er det snart tid til endnu en af Dewey’s 24 timers læsemaraton’er. Denne gang falder det på lørdag den 25. april og i modsætning til sidste år på denne tid skal jeg ingenting den dag og kan derfor vie samtlige 24 timer til at læse. Jeg har dog valgt, at jeg vil gøre det lidt anderledes end tilbage i Oktober, hvor jeg havde sat mit mål alt for højt og hele tiden følte, at jeg var nødt til at stresse mig igennem bøgerne for at nå det. Det er ikke det, jeg gerne vil have ud af denne type læseevents. Derimod vil jeg bare gerne nyde at sætte et helt døgn af til at læse og fortabe sig i bøgerne, lade sig overmande af ordene. Så derfor har jeg denne gang har jeg valgt, at jeg ikke skal læse helt så mange bøger (for det blev alt for mange sidste gang), men så skal jeg til gengæld nyde en tilbagevenden til nogle sider jeg holder rigtig meget af. Jeg har nemlig besluttet, at jeg denne gang skal bruge de 24 timer til at genlæse min yndlingsserie (eller bog, det kommer vel an på hvordan man ser på det), nemlig Ringenes Herre. Jeg glæder mig allerede. Det er alt for sjældent, at jeg har tiden til at sætte mig ned og vende tilbage til Middle-Earth og alle dens vidunderligheder. 

Mine udgaver af Ringenes Herre er nok nogle af de mest slidte bøger, jeg ejer (og jeg ser mig også om efter en ny og måske lidt mere robust udgave, selvom jeg elsker de her sorte, enkle udgaver men alligevel rige på detaljer). Det er måske også de eneste paperbacks, jeg ejer, hvor jeg ikke har holdt så strengt på, om ryggen blev knækket – hvilket måske skyldes at jeg fik dem for en hel del år siden efterhånden. Men for mig at se, betyder det bare, at de er blev læst flittigt og elsket højt.
Lige som sidste år vil jeg på selve dagen lave et indlæg, som jeg opdaterer nu og da igennem hele forløbet. Jeg har ikke noget strengt mål, om at jeg absolut skal nå at læse hele trilogien, jeg vil bare gerne nå så langt, jeg kan. Og så fortsætter jeg sikkert efter at readathon’et er ovre, indtil jeg er færdig. Men det er der jo heldigvis ikke nogen regler imod.
I kan læse om Dewey’s 24 timers læseevent her, og i kan tilmelde jer her.
Skal I være med i Dewey’s 24 hour read-a-thon i denne omgang? Hvis I skal, hvad skal I så læse?

Comments

  1. Åh hvor spændende at læse en hel serie (eller 'stor' bog om man vil!)
    Jeg glæder mig til at læse, men har endnu ikke helt besluttet mig for en stak! 😀

  2. Ja ikke? Jeg så det sidste gang, hvor det blev omtalt som et "one book readathon" og jeg synes, det lød ret spændende. Og så glæder jeg mig til at kunne fordybe mig i hele serien, istedet for kun én af bøgerne.
    Det er også svært, når der er så mange bøger, man gerne vil læse. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.