TBR Thursday #19

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derfter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny. Dog vil jeg her i April kun trække en ny bog hver anden uge, fordi det også er tid til Camp NaNoWriMo og så vil jeg hellere have to uger til at læse og anmelde bogen, så det ikke ender med at gå ud over mit skriveprojekt, som man vist kun kan sige har førsteprioritet i denne måned.
 
Den første bog i April blev:
Én gang morder af Eva Maria Fredensborg. Jeg ved faktisk ikke ret meget om den her bog eller forfatteren, ud over at det er en krimi. Og den første i en serie. Det forhindrer mig dog ikke i at se frem til at læse den, jeg vil gerne læse mere bredt, om man så kan sige, og derfor håber jeg også, at dette ikke er en af den type krimier, som jeg slet ikke har tålmodighed til. Og så er det tydeligvis en ebog. Jeg har ikke noget imod ebøger, men jeg har altså svært ved at læse på en skærm, det er virkelig ikke det samme som en “rigtig” bog. Jeg tror måske, det ville være noget andet, hvis jeg ikke læste dem på min telefon, men sådan er det nu en gang.
Fun fact: i Fredensborgs tredje krimi “I blinde” optræder min fars navn! Han deltog i en konkurrence på krimimesse sidste år, hvor man kunne skrive sit navn på en lap papir og det er vel også en måde at komme ud over hele problematikken med at finde på navne til sine karakterer?
Kender I noget til Eva Maria Fredensborg og hendes bøger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.