TBR Thursday #20

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derfter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny. Dog vil jeg her i April kun trække en ny bog hver anden uge, fordi det også er tid til Camp NaNoWriMo og så vil jeg hellere have to uger til at læse og anmelde bogen, så det ikke ender med at gå ud over mit skriveprojekt, som man vist kun kan sige har førsteprioritet i denne måned. 
 
De næste to uger, skal jeg læse:
Percy Jackson and the Lightning Thief af Rick Riordan. Okay, jeg har læst serien før, så måske er det lidt fusk, at jeg har tilføjet dem til min TBR jar, men det skyldes, at dengang jeg læste dem, var det nogle jeg havde lånt. Den her udgave er min egen. Og jeg kan næsten ikke vente med et gensyn med Percy Jackson og alle de andre, helt fra begyndelsen af.
Har I fået læst Rick Riordans hitserie eller er det ikke lige noget, som siger Jer noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.