TBR Tursday #21

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny. 

Ugens bog er:

Twenty Thousand Leagues Under the Sea af Jules Verne. I løbet af det sidste stykke tid har jeg fået læst ret meget Jules Verne og den samling af hans bøger, som man kalder “Extraordinary Voyages” og jeg må sige, jeg er ret vild med dem. Det er klassikere de fleste af dem og derfor er det historier, som jeg er stødt på i forskellige, men noget bearbejdede, udgaver op igennem min barndom. Alene forsiden på den her bog er jo nok til, at jeg får lyst til at sætte mig ned og læse den med det samme.
Har I læst Twenty Thousand Leagues Under the Sea eller måske noget andet af Jules Verne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.