TBR Thursday # 22

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Nu hvor Camp NaNoWriMo er ovre, vil jeg vende tilbage til min tidligere rutine med at trække en ny bog hver uge. Men jeg er faktisk ikke færdig med sidste uges bog endnu, der røg meget tid i den her uge til undervisning, konfirmationer og sygdom. Jeg regner dog med, at får læst den færdig her i dag.

Nok om det, videre til denne uges bog.

 
 

Jessica had the nightmares for as long as she can remember. Nightmares of being judged by people who have died, of being branded by the angels. Her friends and family think she’s crazy because of it all. Yet she carries the mark of the condemned, seared into the back of her neck, and hides it and herself away from the world.
But when two men she can’t ignore enter her life everything changes, including the nightmares. The two of them couldn’t be more different. She will do anything to be with one of them. Even tell him the truth about angels, why she never sleeps, and the scar on the back of her neck. But one of the two has set events into motion that will pull her toward her own judgment and turn her into the object of her greatest fear.

(beskrivelse fra Goodreads)

Branded af Keary Taylor. Som I kan se er det en ebog og jeg er ved at have vænnet mig til at læse dem på min iPhone, selvom det betyder, at jeg læser lidt langsommere og ikke så længe ad gangen. Jeg ved faktisk ingenting om hverken Keary Taylor eller hendes forfatterskab, jeg er ret overbevist om at bogen endte i mit iBooks katalog fordi jeg var på udkig efter ebøger og den var gratis. Umiddelbart kan jeg godt synes at den ud fra beskrivelsen lyder som om den bare handler om det der evige trekantsdrama-som-plot ungdomsbøger, men jeg håber på, at den viser sig at indeholde mere end det. I hvert fald glæder jeg mig til at læse den i toget frem og tilbage fra København i starten af næste uge.

Har I læst noget af Keary Taylor? Hvad synes I om bogen, sådan ud fra beskrivelsen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.