TBR Thursday #23

 
TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny. 

I denne uge har jeg trukket Alice in Wonderland and Through the Looking-Glass af Lewis Carroll. 

This edition contains Alice’s Adventures in Wonderland and its sequel Through the Looking Glass. It is illustrated throughout by Sir John Tenniel, whose drawings for the books add so much to the enjoyment of them. Tweedledum and Tweedledee, the Mad Hatter, the Cheshire Cat, the Red Queen and the White Rabbit all make their appearances, and are now familiar figures in writing, conversation and idiom. So too, are Carroll’s delightful verses such as The Walrus and the Carpenter and the inspired jargon of that masterly Wordsworthian parody, The Jabberwocky.

Jeg har læst disse historier før, men jeg glæder mig alligevel til at læse dem igen og nyde gensynet med alle de vidunderlige og skøre karakterer, der fylder Wonderland.

 
(Så blev der rettet op på manglen af billeder, jeg beklager det tog sin tid).

Hvordan har I det med C. S. Lewis’ berømte, men måske ret mærkelige univers?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.