TBR Thursday #24

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Mine eksaminer er startet her i denne her uge, så det kan godt være, at det kommer til at gå lidt langsomt med anmeldelserne.

I denne uge er det blevet til Marissa Meyers genfortællling af historien om Askepot i Cinder.

Humans and androids crowd the raucous streets of New Beijing. A deadly plague ravages the population. From space, a ruthless lunar people watch, waiting to make their move. No one knows that Earth’s fate hinges on one girl.
Cinder, a gifted mechanic, is a cyborg. She’s a second-class citizen with a mysterious past, reviled by her stepmother and blamed for her stepsister’s illness. But when her life becomes intertwined with the handsome Prince Kai’s, she suddenly finds herself at the center of an intergalactic struggle, and a forbidden attraction. Caught between duty and freedom, loyalty and betrayal, she must uncover secrets about her past in order to protect her world’s future.

(Beskrivelse fra Goodreads).
Jeg købte den her bog for længe siden, jeg mener, at det var lige omkring eksaminerne på andet semester. Og jeg har villet læse den lige så længe, men af en eller anden grund har jeg ikke fået det gjort endnu. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang med den nu, endelig. Jeg elsker dystopisk fiktion og jeg er især vild med at denne her serie ikke kun foregår i USA, sådan som mange dystopiske ungdomsserier ellers gør. Og så er det også en genfortælling af et af mine yndlingseventyr, nemlig eventyret om Askepot. Jeg håber virkelig, at jeg kan lide den her bog, for jeg har hørt meget godt om hele serien.
Har I læst Cinder eller hele serien?
Share this...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.