Top Ten Tuesday #19

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish. Jeg gennemgik deres arkiver, noterede de emner, jeg fandt interessante og trækker hver uge et nyt fra et glas. Og i dag er emnet Top Ten Books I HAD To Buy, But Haven’t Read Yet. Åh hjælp, der er faktisk rigtig mange at vælge imellem, da jeg tit har købt bøger, som jeg virkelig gerne vil læse, men jeg er bare ikke nået dertil endnu. Jeg synes ikke, at det er en dårlig ting at have mange ulæste bøger, men det gør det lidt svært at vælge. Jeg kunne opstille den her liste udelukkende med indbydende, men tidskrævende, vidunderligt fine klassikere fra Wordworth Editions alene. Derfor laver jeg to lister, basta.

Klassikere:
#1 Fahrenheit 451 af Ray Bradbury.

#2 Crime and Punishment af Fyodor Dostoyevsky.

#3 Little Dorrit Charles Dickens.

#4 The Count of Monte Cristo af Alexandre Dumas.

#5 The Merchant of Venice af William Shakespeare.

#6 The Well of Loneliness af Radclyffe Hall.

#7 Vanity Fair af William Thackeray.

#8 Anna Karenina af Leo Tolstoy.

#9 Uncle Tom’s Cabin af Harriet Beecher Stowe.

#10 The Picture of Dorian Gray af Oscar Wilde.

Idk, ikke klassikere?
#1 Cinder af Marissa Meyer.

#2 The Dearkest Minds af Alexandra Bracken.

#3 Angelfall af Susan Ee.

#4 Looking for Alaska af John Green.

#5 The Throne of Fire og The Serpent’s Shadow af Rick Riordan.

#6 Ignite Me af Tahereh Mafi.

#7 The Invisible Library af Genevieve Cogman.

#8 Etiquette & Espionage af Gail Carriger.

#9 Specials af Scott Westerfeld.

#10 The Fault in Our Stars af John Green.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse alle disse bøger, og jeg håber, at de er ventetiden værd. Har I læst nogle af de her bøger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.