Magnus Chase cover afsløring!

Det er nok ikke gået nogens opmærksomhed forbi, at jeg er ret glad for Rick Riordans bøger om både græsk, romersk og egyptisk mytologi. Og en af de bøger, jeg glæder mig allermest til at stå med i hænderne når den er blevet udgivet er den første bog i hans nye serie om nordisk mytologi, Magnus Chase and the Gods of Asgard. Jeg glæder mig til at læse om hans fortolkninger og indarbejdning af myter og guder, som jeg jo har kendt til det mest af mit liv. Og jeg håber inderligt, at han yder dem retfærdighed.

Derfor blev jeg også rigtig glad, omend lidt overrakset, da jeg for en uges tid siden sad og klikkede rundt på Tumblr i et forsøg på at samle tankerne om min eksamensopgave. Der stødte jeg nemlig på et opslag fra Rick Riordan selv, der afslørede at coveret til den første bog The Sword of Summer, bliver afsløret i dag på USA Today her.

635699865683485282-MAGNUS-CHASE-jacket-FINAL
I spy Fenris, Ygdrasil og hvem jeg går ud fra er Magnus Chase. Jeg må indrømme at jeg elsker det. Det minder mig lidt om både hans egyptiske og hans græsk-romerske serier, men det gør ikke noget, for jeg synes også, at de er ret flotte. Jeg kunne stirre på det billede i evigheder, men sammen med coveret er der også blevet offentligtgjort (endnu) et uddrag af bogen og det skal jeg lige nå at læse inden jeg vender tilbage til eksamenslæsningen.
Hvad synes I om det nye cover? Og glæder I jer til at læse bogen, eller er det ikke noget, der lige siger jer noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.