TBR Thursday #26

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også på, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Jeg er godt i gang med mine eksaminer, så det kan godt være, at det kommer til at gå lidt langsomt med anmeldelserne.

I denne uge har jeg så trukket The Betwixt Book One af Odette C. Bell.

The Betwixt is a sci-fi soap opera with a dash of philosophy. It follows a space diner waitress as she sets out to discover her true origin, an adventure that sees her set against the most legendary of foes, takes her to the edges of the galaxy, and finally into the arms of one very handsome but stern Commander Cole.
Mini is a diner waitress in a space bar. She has a flouncy skirt, a holopin, and a pretty little apron. She also, apparently, has a mysterious alien past; a past that comes knocking on her door in the form of a tiny red creature called Od. According to Od, Mini is all that stands between the galaxy and an invasion by terrible, soul-sucking creatures from the in-between dimensions. As Mini’s galactic experience to-date revolves around serving drinks and picking up after customers, she finds that very unlikely.
The only problem is that Od is right. So Mini reaches for the closest thing at hand – which just so happens to be a frying pan – and gives saving the galaxy a go. She isn’t alone, however; she’s caught the eye of a rather handsome Galactic Military Commander, and he isn’t going to take his eyes off her until he knows exactly what’s going on.

(Beskrivelse fra Goodreads.)

Jeg ved faktisk ikke noget om den her serie eller den her forfatter, jeg fik ebogen som en promotion thing fra iBooks og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tænkte om bogen, baseret på beskrivelsen af den. Men jeg ser faktisk lidt frem til at læse den, den lyder som en bog, der passer perfekt til de stressede eksamensdage, hvor jeg måske slet ikke burde læse noget “hyggelæsning”, men det kan jeg jo ikke lade være med.

Kender I noget til The Bewixt serien? Eller forfatteren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.