TBR Thursday #29

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Nu er alle mine eksaminer overstået i denne omgang, så nu skal jeg nok til at komme ind i rytmen mht. anmeldelserne igen. Jeg har efterhånden også samlet en lille stak i kladderne.

I denne uge har jeg trukket The Darkest Minds af Alexandra Bracken.

When Ruby woke up on her tenth birthday, something about her had changed. Something alarming enough to make her parents lock her in the garage and call the police. Something that gets her sent to Thurmond, a brutal government “rehabilitation camp.” She might have survived the mysterious disease that’s killed most of America’s children, but she and the others have emerged with something far worse: frightening abilities they cannot control.
Now sixteen, Ruby is one of the dangerous ones.
When the truth comes out, Ruby barely escapes Thurmond with her life. Now she’s on the run, desperate to find the one safe haven left for kids like her—East River. She joins a group of kids who escaped their own camp. Liam, their brave leader, is falling hard for Ruby. But no matter how much she aches for him, Ruby can’t risk getting close. Not after what happened to her parents.
When they arrive at East River, nothing is as it seems, least of all its mysterious leader. But there are other forces at work, people who will stop at nothing to use Ruby in their fight against the government. Ruby will be faced with a terrible choice, one that may mean giving up her only chance at a life worth living.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for både dystopisk fiktion og ungdoms-fantasy-bøger. Så det er heller ikke så underligt, at jeg allerede glæder mig til at gå i gang med den her bog.

Har I læst The Darkest Minds? Eller lyder det ikke som en bog, der siger jer noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.