TBR Tursday #27

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Jeg er midt i eksamensperioden, så jeg holder lidt igen med anmeldelserne her på bloggen, indtil jeg får bedre med tid og overskud.

Ugens bog er Rip van Winkle; The Legend of Sleepy Hollows and Other Stories af Washington Irving.

Here are two favorite stories by “the father of American literature” exactly as Washington Irving wrote them, newly reset in easy-to-read type, with six handsome new illustrations. Once again in these pages, Ichabod Crane, the hapless schoolmaster of “The Legend of Sleepy Hollow,” faces the terror of the Headless Horseman, and the henpecked husband of “Rip Van Winkle” rises from a 20-year sleep to find a world vastly changed. Children and adults alike will enjoy the humor and suspense of these two beloved classics of American literature.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg har hørt “den hovedløse rytter” og “Rip van Winkle” referencer i utallige TV serier, tegnefilm og andre sammenhænge, men jeg har faktisk ikke læst historierne bag disse ret populære figurer. Det glæder jeg mig faktisk til.

Kender i til historierne om den hovedløse rytter eller Rip van Winkle? Og i så fald, hvorfra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.