“Buying a book is not about obtaining a possession, but about securing a portal.” | London book haul!

Citat:  Laura Miller, The Magician’s Book: A Skeptic’s Adventures in Narnia.

Jeg elsker simpelthen denne her pose, jeg synes den er så fin. (Den er selvfølgelig fra Waterstones).

Eksaminerne var endelig ovre, sommerferien kunne begynde og efter et smut til Jylland, en hyggelig nok festival og nogle dage hjemme, var det endelig tid til at jeg skulle til London sammen med min søde veninde Camilla, som jeg havde ventet på så længe.

Og nu, hvor jeg er kommet godt hjem igen, har fået sovet ud, og har fået styr på alle mine bøger, så er tiden kommet til, at jeg selvfølgelig gerne vil vise alle mine nye bøger frem. Så derfor kommer her, mit London book haul, plus lidt ekstra. Jeg har ogå købt en del “book swag”, eller boglige ting, som jeg dog ikke viser frem i videoen, så dem får I nogle billeder af.

Jeg købte to bogmærker i hvad jeg formoder er kunstlæder, med flotte guldtryk. Det hvide købte jeg på Charles Dickens museummet og det er med Oliver Twist, som er en af mine absolutte yndlings Dickens romaner. Det sorte købte jeg på Sherlock Holmes museummet og jeg valgte lige præcis dette, fordi jeg synes rigtig godt om citatet, er det tryk på det – de havde nemlig flere forskellige.

Men nu til det, det virkelig handler om, bøgerne:

Når nu vi var i London, så skulle vi selvfølgelig også forbi King’s Cross og selvom der ikke var nogen af os, der gad stå i den lange kø til at få et billede ved Platform 9 3/4, så var vi alligevel inde i deres Harry Potter butik. Vi havde set lidt på deres hjemmeside hjemmefra og jeg vidste på forhånd, at jeg ville have en kop med hjem. Men det blev også til lidt andet “house pride“-lir.

Jeg kan lige så godt sige det som det er: jeg skal til London igen. Helst snart. Og helst meget længe. Faktisk er jeg om noget mere sikker på, at jeg virkelig gerne vil bo der en dag, når jeg er færdig med universitet. Indtil da må jeg klare mig med ferier og selvom jeg ikke lige regner med, at det bliver næste år, så bliver det i hvert inden jeg er færdig med kandidaten. Jeg savner det allerede.

Comments

  1. Ååååh, 'Persuasion' kan du roligt se frem til! Den er simpelthen SÅ skøn og sikke en fin udgave du har fundet den i. 🙂 Og 'Jane Eyre', åååh altså, sikke nogle fine bogskatte du har fået med hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.