Camp NaNoWriMo Juli #2

Ja ja, så nåede vi også enden af juli måned og med det er Camp NaNoWriMo også færdig for denne omgang og som det fremgår tydeligt, har jeg nået mit mål og “vundet”. Det kom lidt bag på mig, da jeg rent faktisk krydsede de 25.000 ord, jeg havde sat som mål, for det er lidt svært at holde styr på, når man redigerer i hånden. Jeg er dog langt fra færdig med at redigere dette manuskript og jeg er i skrivende stund 1/3 inde i bogen. Jeg fortsætter selvfølgelig resten af sommerferien, hele den næste lange måned, og jeg håber lidt på, at jeg kan nå at blive færdig, inden det nye semester går i gang til september.

Det kan måske godt lyde lidt vel optimistisk at ville nå 2/3 på den samme tid, det har taget mig at nå den første 1/3, men da vil jeg lige til mit forsvar sige, at jeg de første 14 dage af juli stort set ikke fik lavet noget, fordi jeg farede rundt og lavede alt muligt andet. Det kan godt være, der ikke er meget sommer over vejret, men det er trods alt sommerferie og selvom jeg har det har ret store projekt foran mig, så ville jeg jo gerne nyde min ferie bare lidt.

Omvendt har jeg ingen planer for august måned overhovedet, så jeg regner med, at det nok skal lykkedes at få redigeret de sidste 100 A4 sider. Eftersom jeg ikke har fortalt så meget om hverken projektet eller hvordan det er gået i løbet af måneden, har jeg taget nogle billeder af nogle af de forskellige rettelser, jeg har noteret mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.