Tag: Behind the Username Book Tag.

Jeg så dette tag hos Tea avec Books, og synes det egentlig lød ret morsomt, så selvom jeg ikke er blevet tagget til at deltage i det, så får I alligevel mine svar om min blogs navn her.

  • Blognavn:
Bookish Love Affair.
  • Mening bag navnet:
Navnet til min blog er faktisk opstået ikke alene af min kærlighed til bøger og alting bogligt, men også til musik. Da jeg ledte efter et navn, jeg synes ville passe til min blog, endte jeg nemlig med på en måde at opkalde den efter en sang, af et band som de fleste af mine venner kan vidne om, at jeg er ret besat af. Jeg endte nemlig med at gå ud fra en af mine yndlingssange med det autralske band 5 Seconds of Summer, og den sang hedder “English Love Affair”. Jeg ændrede det så til Bookish, fordi det er en bogblog, fordi jeg som sagt elsker bøger og alt muligt bogligt, så alt i alt, så kan jeg ikke se, hvad jeg ellers skulle havde kaldt min blog. Jeg tror heller ikke, jeg kunne finde på at ændre det.
  • Antal bogstav i blognavnet:
17.
  • Bog nummer 17 på din bogreol:
Hvor er det heldigt, at jeg lige har omorganiseret alle mine bøger, så er det da til at finde nummer 17. Jeg har talt 17 bøger fra øverst i rækken længst til venstre (okay, måske skal jeg lige for en god ordens skyld indskyde, at mine bøger ligger ned. Jeg har ikke nogen bogreol, jeg har to 2½ meter lange hylder og på den øverste hylde er bøgerne så stablet helt op til loftet). Det viste sig at være Krucifiks morderen af Chris Carter.
  • Har du læst den bog?
Ja, det har jeg. Jeg har faktisk læst næsten hele serien og jeg kan meget godt lide den.
  • Blognavn akrotisk:
Jeg har så vidt muligt forsøgt mig at holde til bøger, jeg har læst, men det tog alligevel noget tid, når man skal opdrive to bøger hvis titel starter med F, I og A og hele tre med O. Jeg troede at V ville blive svært, men det var faktisk K, som voldede mig mest besvær. Men til sidst lykkedes det da!
B – (The) Book Thief af Markus Zusak.
O – Oliver Twist af Charles Dickens.
O – Of Poseidon af Anna Banks.
K – Kostskolen i Kummerstrup af Lemony Snicket.
I – I Am Number Four af Pittacus Lore.
S – Sense and Sensibility af Jane Austen.
H – Harry Potter and the Philosopher’s Stone af J. K. Rowling.
L – Life of Pi af Yann Martel.
O – Our Mutual Friend af Charlese Dickens.
V – Vinterstorm af Margit Sandemo.
E – Eragon af Christopher Paolini.
A – Angelfall Susan Ee.
F – Fangirl af Rainbow Rowell.
F – Fahrenheit 451 af Ray Bradbury.
A – Alice in Wonderland af Lewis Carroll.
I – Inkheart af Cornelia Funke.
R – (The) Return of the King af J. R. R. Tolkien.
Jeg har ikke tænkt mig at tagge nogen, men hvis I har lyst til at deltage, så må I gerne smide et link til jeres indlæg i kommentarerne.

Comments

  1. Ja ikke? Jeg synes det lød meget sjovt og det tog ikke så lang tid at svare på. Med undtagelse af sidste del, som du har helt ret i er ret udfordrende, men også meget underholdende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.