TBR Thursday #30

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen, trækker en bog op af et glas. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny.

Jeg havde en rigtig god tur til London, som jeg har planer om at fortælle om her på bloggen i løbet af august, og derefter har jeg haft en rigtig hyggelig uge først med mine søstre og siden med hele familien. Det har taget lidt længere tid at komme tilbage til bloggen, men jeg håber, jeg kan blive bedre til at få udgivet noget nu.

Jeg tager fat på TBR Thursday igen med ugens bog:

Angelfall af Susan Ee.

It’s been six weeks since angels of the apocalypse descended to demolish the modern world. Street gangs rule the day while fear and superstition rule the night. When warrior angels fly away with a helpless little girl, her seventeen-year-old sister Penryn will do anything to get her back.
Anything, including making a deal with an enemy angel.
Raffe is a warrior who lies broken and wingless on the street. After eons of fighting his own battles, he finds himself being rescued from a desperate situation by a half-starved teenage girl.
Traveling through a dark and twisted Northern California, they have only each other to rely on for survival. Together, they journey toward the angels’ stronghold in San Francisco where she’ll risk everything to rescue her sister and he’ll put himself at the mercy of his greatest enemies for the chance to be made whole again.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg købte denne bog med en idé om, at jeg ville læse den meget hurtigt efter, men som det ofte sker for mig, havnede bogen på mine hylder mellem næsten 100 andre ulæste bøger og tiden gik. Derfor glæder jeg mig måske lidt ekstra til denne uges læsning, eftersom det er en bog, jeg har villet læse i et godt stykke tid.

Kender I Angelfall? Den skulle faktisk være et ret stort internet fænomen, men det er først sidste år, at jeg hørte om den første gang.

Comments

  1. Jeg har endnu ikke læst 'Angelfall', men jeg har simpelthen hørt så fantastisk meget godt om den!
    Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den! 🙂 Rigtig god læselyst.

  2. Jeg har fået den læst (det tog kun en enkelt aften, haha) og jeg kan godt afsløre, at jeg synes, den er virkelig, virkelig god og jeg regner med at anmelde den inden alt for længe 🙂 Så jeg synes helt klart, du burde læse den, efter min mening lever den op til de gode ting, jeg også har hørt om den. 🙂 Tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.