TBR Thursday #31

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg.

Det er ferie, det er sommer og jeg bruger det meste af min tid på at sove, skrive, se film og skrive lidt mere. Og lidt på at læse. Der er ikke meget sommer over vejret, men der er meget sommerferie over min hverdag.
I denne uge blev det til stykket The Merchant of Venice af William Shakespeare.

Although generally considered a comedy, this play has an underlying plot of considerable moral dimension. The three main characters, Antonio, the prosperous merchant, Shylock, the reviled usurer and the heiress Portia, are portrayed in ways untypical of Elizabethan norms.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Ja, den beskrivelse siger jo ikke så meget og det er faktisk meget i tråd med, hvad jeg selv ved om bogen: nogen nær ingenting. Så derfor bliver det også lidt spændende at få den læst og finde ud af, hvad den egentlig handler om. Altså, udover en købmand fra Venedig.

Har I læst The Merchant of Venice? Eller måske andre stykker af Shakespeare, eller er det ikke lige noget, der siger jer noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.