“Until I feared I would lose it, I never loved to read. One does not love breathing.” | Opsamling #10

City of Ashes by Cassandra ClareTaken (Alex Verus, #3)Bødlen by Chris CarterTo Kill a Mockingbird by Harper LeeA Thief in the Night by David   ChandlerStalkeren (Robert Hunter, #3)The Betwixt Book One by Odette C. BellRip Van Winkle, the Legend of Sleepy Hollow and Other Stories by Washington IrvingDødens kunstner (Robert Hunter, #4)A Clockwork Heart by Liesel SchwarzHonour Among Thieves by David   ChandlerSky Pirates by Liesel SchwarzFahrenheit 451 by Ray BradburyThe Darkest Minds by Alexandra Bracken

(Cover fotos fra Goodreads)

Lidt om juni: Juni måned kan for mig beskrives med et ord: eksaminer. I princippet lå alle fire af mine eksaminer i juni måned og de lå også meget lige efter hinanden. Det betød lange, lange dage med genlæsning af tunge teoritekster, noteskrivning og meget lidt søvn. Det betød at hyggelæsning, fritidslæsning og alt det blev skubbet helt i baggrunden indtil jeg gik på sommerferie cirka 2/3 inde i måneden. Og så blev der læst. Jeg havde en god stak biblioteksbøger liggende, som blev læst meget lige efter hinanden og jeg kunne endelig komme videre med månedens Dickens roman, som jeg dog på ingen måde er nået at blive færdig med. Men fridage betød også meget andet end læsning, pludselig havde jeg på en uge planer om at tage hjem til familien i det jyske, jeg brugte tre dage på Tinderbox festival, både som frivillig og som lykkelig fan til koncert med et af mine yndlingsbands All Time Low og store navne som naturligvis Robbie Williams. Og så er det også endelig blevet tid til min længe ventede London tur. Juni måned har været lange dage, skiftende bagende solskin og silende regn, hjemlig hygge, høj musik og forventningens glæde. Juni måned har været lang, men er endt med at blive en helt fin start på sommerferien.

I juni læste jeg: 14 bøger, plus en del asorterede tekster til forskellige eksaminer.

I juni købte jeg: 1 bog, som ikke er landet i min postkasse endnu.

Junis positive læseoplevelser: To Kill a Mockingbird af Harper Lee og Fahrenheit 451 af Ray Bradbury kom begge to bag på mig. Jeg forventede ikke, at blive så opslugt af dem, som jeg gjorde og jeg havde ikke regnet med, at de ville gøre så stort et indtryk på mig. Og set i bakspejlet burde jeg måske have set det komme. Jeg elskede The Darkest Minds af Alexandra Bracken og jeg er ellevild med slutningen af Ancient Blade trilogien af David Chandler i form af Honour Among Thieves.

Junis negative læseoplevelser: Åh, jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Jeg læste The Betwixt Book One af Odette C. Bell og mine følelser om denne bog kan bedst beskrives med to sætninger: 1 stjerne og hvor ville jeg ønske, jeg ikke havde læst den. Jo, sådan har jeg det. Ellers har jeg faktisk haft nærmest udelukkende positive læseoplevelser, men det er vel det, der sker, når man er nødt til at sortere sådan i de bøger, man vil læse.

Ebøger, lydbøger eller andet format, jeg normalt ikke læser: Jeg har læst en ebog i juli måned, nemlig The Betwixt Book One af Odette C. Bell.

Korteste bog: Rip van Winkle, The Legend of Sleepy Hollow and Other Stories af Washington Irving på 172 sider.

Længste bog: Honour Among Thieves af David Chandler på 518 sider.

Sådan går det med min 2015 Goodreads Reading Challenge: 100/150 bøger. Se mine andre udfordringer og fremdskridt på siden “læseudfordringer”.

I juni skrev jeg: Udover eksamensopgaver, ikke et ord. Desværre. Men nu er det sommer, jeg har ferie, og jeg har massere af skriveplaner. Men mere om det i et andet indlæg senere på ugen,

Planer for juli: Jeg har planer om at skrive en særskilt indlæg om mine sommerlæseplaner, men jeg vil da genre lige kort dele dem her også: jeg har kun 2 fastlagte planer: jeg skal igang med at læse min store bog om Sherlok Holmes og jeg skal have læst mindste 3 Dickens romaner mere. Jeg ved, at jeg at langt foran i min Goodreads challenge og det gør også, at jeg ved, at jeg kommer til at lægge det meste af min energi i at skrive denne sommer. Igen kommer der et særskilt indlæg om dette, jeg deltager nemlig i juli måneds Camp NaNoWriMo og denne gang er min projekt et redigeringsprojekt. Derudover har jeg en anden historie i tankerne, som jeg ikke kun vil skrive på i juli eller henover hele sommeren, men derimod hele sommeren og efteråret – nærmere betegnet indtil næste år, mere specifikt 1. maj 2016. Gæt selv hvorfor.

Citat: Harper Lee, To Kill a Mockingbird.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.