London i billeder #5

Jeg deler de allersidste billeder fra min tur til London tilbage i juli. Og denne gang har indlægget også et tema og det er vel et tema, som man ikke rigtig kan komme uden om, når man taler om London (eller England i det hele taget) og det naturligvis Harry Potter.

Der havde længe været tale mellem mig og Camilla om vi skulle bruge en dag på at tage på den der Harry Potter studio tour og selvom det stadig er noget, der står højt på min liste over ting, jeg gerne vil, så er jeg også ret glad for at vi valgte at lade være. Dels lå det meget længere væk end vi i første omgang troede, dels har jeg været ganske glad for at bruge mine penge på at købe bøger.

Men helt Harry Potter-løs blev vores tur alligevel ikke, vi tog nemlig mere end end gang op til King’s Cross station og besøgte den Harry Potter butik, der ligger ved siden af Platform 9 3/4. Måske skal det lige indskydes, at det måske lå 25-35 minutters gåtur fra vores hostel, så det var ikke en lang tur at tage flere gange.

Og jeg fik købt et par ting eller 8. Noget af det har jeg vist på bloggen før, men nu kommer det altså igen.

King’s Cross station er næsten et besøg værd i sig selv, den er virkelig imponerende.
Billedet er taget af Camilla.
Suk. Jeg kunne købe hele butikken.

The Harry Potter Shop er som sagt at finde på King’s Cross station, som ligger på Euston Road, London N19 AL.

Jeg købte denne fine “travel card holder”, som nu huser mit WildCard og mit KVIKKort til busserne i Odense.
Og Hogwarts Express billetten var en jeg fik med, fordi jeg købte for et bestemt beløb. Jeg bruger
den som bogmærke og overvejer, om den skal lamineres.
House pride!
Jeg ville gerne have haft et Slytherin-slips, men jeg endte med at vælge nøglesnoren, fordi jeg jo
ikke ligefrem går med slips ret tit. Og jeg er ret vild med den her snor.
Jeg vidste hjemmefra, at jeg ville have denne her Slytherin kop og den er allerede blevet benyttet flittigt.
Jeg faldt for denne mørkegrønne Slytherin notesbog med det samme jeg så den og jeg var ikke i tvivl om,
at den skulle med mig hjem.
Og sidst og vel også nærmest mindst købte jeg også et Slytherin-badge til min skoletaske. De havde mange andre
badges og samlinger, jeg godt kunne have taget med, men i første omgang blev det altså kun til denne her.
Der skal jo også være lidt til næste gang jeg er i London, skønt jeg der er fast besluttet på at tage på
Harry Potter Studio Tour.
Platform 9 3/4 og The Harry Potter Shop er for mig klart et besøg værd og klart anbefalingsværdi. Men man skal huske at tage den store pengepung med, der er nemlig mange fristelser!
Hvis man ikke lige skal til London, så har de også en hjemmeside her.
Nu har jeg ikke flere billeder at dele fra min første tur til London. Det bliver dog ikke den sidste tur, det tør jeg godt love!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.